Copy

NYHEDSBREV
April 2020

 

NY mulighed for at anmode om partnerskab med Greve Kommune

Det er besluttet, at der udbydes en ny runde, hvor flere foreninger får mulighed for at anmode om et partnerskab med Greve Kommune. 
Læs mere her og ansøg gennem skemaet. Der er ansøgningsfrist den 17.05.2020.
Kontakt IFS her hvis I ønsker rådgivning om partnerskabet.

Sommerferieaktiviteter

Der er ansøgningsfrist den 14. april 2020 om afholdelse af sommerferieaktiviteter i perioden fra uge 27 til og med uge 32. Aktiviteterne vil indgå i kommunens samlede program for sommerferieaktiviteter, og der kan ansøges om underskudsgaranti. Læs mere her.

 

Åben Skole- aktiviteter 2020 - 2021

Har jeres forening en fed aktivitet, som flere elever skal have mulighed for at prøve? Og har jeres forening en instruktør eller leder, der har tid i dagtimerne? Så kan I være med i den Åbne Skole. Flere foreninger har oplevet medlemsfremgang på baggrund af samarbejdet. Kontakt Lina Johansen på mail: lina@ifs-greve.dk eller tlf. 40 01 10 74. Læs mere her

Information vedrørende Corona

Alle foreninger har via deres foreningsmail på www.aktivigreve.dk modtaget løbende information vedr. coronavirus og konsekvenser forbundet hermed. Alle mails er også tilgængelige på forsiden af www.aktivigreve.dk. I er velkomne til at kontakte os i Idræts og Fritidssekretariatet for rådgivning og sparring i denne særlige tid.

Ny medarbejder i IFS

IFS har ansat foreningsudvikler Christine Lumby. Christine kommer fra en stilling som "Bevæg dig for livet" koordinator i Esbjerg Kommune. Christine har en baggrund som gymnast og "Crosfitter" og har i mange år været en del af foreningslivet. Christines primære opgave vil være at rådgive jer foreninger, så tøv ikke med at kontakte Christine - hun er så klar til at hjælpe jer.
Mail: christine@ifs-greve.dk
Tlf. 24 91 01 41 

Grevestafetten aflyses

Det er med blødende hjerte, at Greve Stafetten aflyses. Gå allerede nu igang med løbetræningen til 2021, så du er klar til en super sjov og hyggelig event til foråret 2021.  

Greve Awards 2020

Greve Awards bliver afholdt i 2020, enten den 03.06.2020 eller med en dato efter sommerferien. Foreningslivet i Greve skal hædres i Portalen ifm. Greve Awards. Det fortjener I. Ved arrangementet uddeles 6 hovedpriser, samt erkendtligheder til særlige præstationer - primært ekstraordinære idrætspræstationer. Indstil netop din kandidat til en af priserne. Læs mere her  

Greve Sommerfestival lørdag den 20. juni 2020

Vi følger myndighedernes anbefalinger tæt og afventer situationen i forhold til afholdelse af Greve Sommerfestival 2020. For yderligere informationer og tilmelding til festivallen. 
Læs mere her

Frivillige tilbud under Corona

På FrivilligCenter Greves hjemmeside  og Facebook kan du finde en oversigt over frivillige hjælpemuligheder til dem, der har brug for en hjælpende hånd, snak eller rådgivning. Hvis du selv vil være frivillig, kan du kontakte frivilligcenterets kontor på: kontor@fcgreve.dk

Ny medarbejder i FrivilligCenter Greve

Laura er ansat som studentermedhjælper på Projekt Q - en frivillig mentorordning for kvinder med etnisk minoritetsbaggrund. Hun har en bachelor i antropologi og er i gang med en kandidat i Teater- og Performancestudier. Laura skal følge projektdeltagerne på nært hold og arrangere fælles- arrangementer med kreative inputs. Hun glæder sig meget til at møde alle jer, der kommer i huset. 

Spørgsmål om booking eller af generel karakter?

Glædelig påske - hver for sig!

IFS vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer en anderledes påske - hver for sig. Vi glæder os til vi igen kan stå sammen for at styrke fællesskabet og sammenholdet i Greve. 
 

Idræts- & FritidsSekretariatets formål:

  • at fremme udviklingen og betjene det samlede idræts- og fritidsområde i Greve Kommune
  • at virke som bindeled mellem de godkendte idræts- og fritidsforeninger og Greve kommune
  • at virke til fremme for organiseret idræts- og fritidsaktiviteter i Greve kommune
  • at medvirke til, at selvorganiserede motions- og fritidsaktiviteter i Greve kommune får mulighed for udfoldelsesmuligheder

Du kan finde IFS hjemmeside med alle relevante kontaktinformationer mv, KLIK HER

Kurser og temamøder


Idræts- & FritidsSekretariatet, FrivilligCenter Greve tilbyder kurser og temamøder til foreninger, aftenskoler og borgere i Greve Kommune.

Har du eller din forening ønsker til temaer eller kurser I ønsker jeg, skriv til Lina på lina@ifs-greve.dk eller ring op tlf. 40 10 01 74
IFS - facebook IFS - facebook
IFS - Website IFS - Website
Copyright © 2017 Idræts- & FritidsSekretariatet i Greve, All rights reserved.

Vores adresse:
Idræts- & FritidsSekretariatet i Greve
Greveager 9, 2670 Greve
Find alle relevante informationer på vores hjemmeside
www.ifs-greve.dk

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet fremover,  klik HER


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Idræts- & FritidsSekretariatet i Greve · Greveager 9 · Greve 2670 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp