Copy

Kære <<First Name>>

Corona-virus og Covid-19 fylder meget for de fleste lige for tiden. Og det gør det også i denne udgave af Online.

Men der er også plads til gode nyheder, bl.a. de mange politiske aftaler, som skal skabe fundamentet for en ny og forbedret arbejdsmiljøindsats. Og så er årets spritnye efteruddannelseskatalog klar, så du og virksomheden nemt kan få det fulde overblik over de mange spændende muligheder.

God læselyst!

Uddannelseskatalog 2021

Læs Uddannelseskatalog 2021

Årets efteruddannelseskatalog er landet

Kataloget giver dig og virksomheden et samlet overblik over alle branchens AMU-kurser med omfang og mål.

Dyk ned i det store udvalg tilpasset en branche i rivende udvikling: grøn omstilling, cybersikkerhed, intelligente bygningsinstallationer, standarder, tavler og mange flere.

Ved hvert kursus er indsat QR-koder, så du og virksomheden nemt kan finde frem til afholdelse og tilmelding.

> Læs kataloget

Suspendering af fagretlige regler og tidsfrister

Industri | CO-industri og Dansk Industri har aftalt at forlænge suspenderingen af de fagretlige regler i Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst med yderligere en uge frem – til og med den 29. januar 2021.
Elektrikeroverenskomsten | På grund af de forlængede restriktioner er der aftalt en forlængelse af aftalen om suspension af tidsfrister i Elektrikeroverenskomsten og El-Fagets Funktionæroverenskomst frem til 7. februar 2021.
Læs mere og se aftalerne

"Råd" til et godt arbejdsmiljø

Billede af byggepladsskilt
Arbejdsmiljø | Der er nu indgået flere politiske aftaler om rammer og økonomi til et bedre arbejdsmiljø. Det betyder, at der skal sættes mål for områder, hvor arbejdsmiljøet skal forbedres frem til 2030. Få overblik over indsatsen og læs aftalerne.
Få overblikket

Regulering af lønninger i staten

Billede af penge
Stat | Pr. 1. februar skulle lønningerne i staten reguleres med en stigning. Men pga. den negative lønudvikling på det private arbejdsmarked medfører reguleringsordningen en lønnedgang på 0,25 procent.
Læs mere om situationen

Vaccination og kritisk infrastruktur

Vaccination
Covid-19 | Ansatte med særlige samfundskritiske nøglefunktioner kan visiteres til vaccination via den enkelte arbejdsplads, hvor arbejdsgiveren sender liste til statens serum institut. ”Kritisk infrastruktur” omfatter eksempelvis offshore og energiforsyning.
Læs mere

De politiske aftaler der sikrer dig og dine kollegaer

Coronavirus og arbejdsvilkår
Corona | Danmark har nu i næsten et år været ramt af corona-pandemien, og der er udarbejdet mange trepartsaftaler og lovforslag for at holde hånden under virksomheder, samfundet og udsatte borgere. Få et overblik over gældende aftaler og lovgivning, som du i samarbejde med virksomheden kan tage i brug.
Læs mere

Boss Ladies lever videre

Håndværksfaget | Projektet Boss Ladies, som Dansk El-Forbund deltager i, har modtaget 9,5 mio. kr. fra VILLUM FONDEN til at forsætte arbejdet med at få flere piger til at blive håndværkere og teknikere.
Læs hele den gode nyhed

Arbejdsmiljø Roadshow 2021 er aflyst

I forrige udgave af Online skrev vi, at Arbejdsmiljø Roadshow havde planlagt at afholde de populære møderækker, men pga. forlængelsen af restriktionerne, er de blevet aflyst. Arrangørerne undersøger muligheden for at gennemføre nogle af møderne i maj-juni. Dette vil kræve tilmelding på ny. Vi holder dig orienteret.

Ny corona-beredskabsplan fra BFA

Plakat fra BFA-BA
Corona | Branchefællesskab for Bygge- og Anlæg har udarbejdet en beredskabsplan. Men flere brancher kan lade sig inspirere af den. Beredskabsplanen er en nedskrevet plan for handling, når en eller flere personer er smittet eller bliver udsat for smitte på arbejdspladsen.
Læs mere

Ny betalingsservice pr. 1. januar 2021

Nogle medlemmer har desværre ikke fået betalt deres kontingent i forbindelse med overgangen til et BS-betalingsnummer. Det er naturligvis vigtigt, at kontingenterne bliver betalt, så vi kan udføre vores fælles faglige indsats. Hvis dine kollegaer har spørgsmål i den forbindelse, så er de velkomne til at kontakte lokalafdelingen – det gælder naturligvis også dig som tillidsvalgt, hvis du får spørgsmål, du ikke lige kan svare på.

Kontingentet kan betales her via Betalingsservice eller kort:

> Betal kontingent

Lokal­afdeling
Ungdom
Min Side
Kontakt
A-kasse

DANSK EL-FORBUND

Nyropsgade 14
1602 København V
Tlf: 33 29 70 00
def@def.dk

Se webversion
Følg Dansk El-Forbund på Facebook
Besøg def.dk
Følg Dansk El-Forbund på LinkedIn