Copy

Kære <<First Name>>

En erklæring fra Tekniq Arbejdsgiverne i forbindelse med vanvidsbilisme er nu blevet til en instruks. Vi har haft den til gennemsyn og kan acceptere.

Nye videoer sætter fokus på dit tillidshverv. Brug dem til at komme godt i gang eller bare blive genopfrisket.

Og så kan du søge 10.000 kr. til at styrke det mentale helbred på arbejdspladsen – fx til teambuilding, workshops, foredrag eller andet.

God læselyst!

Nye videoer sætter fokus på tillidshvervet

Billede viser kollage med videoer
Dit tillidshverv | Er du ny TR eller AMR? Eller har du brug for at få genopfrisket, hvordan det lige er med fx uddannelsesplanlægning?
I en række nye videoer sætter Dansk El-Forbund fokus på centrale dele af tillidshvervet. Videoerne ligger frit tilgængeligt på def.dk/tillidsvalgt.
Se de nye videoer

Vanvidsbilisme: Ny instruks fra Tekniq

Billede af varebiler
Arbejdskørsel | En tidligere erklæring fra Tekniq Arbejdsgiverne er nu blevet til en instruks efter dialog i samarbejde med Blik & Rørarbejderforbundet og Dansk Metal. Forbundet har haft instruksen til godkendelse og kan acceptere ordlyden, som følger almindelig retspraksis. Se også, hvad du skal gøre som TR.
Læs mere og download instruks

Trænger den mentale sundhed til et boost?

Kampagnegrafik for Danmarks Mentale Sundhedsdag 2021
Psykisk arbejdsmiljø | Søg om 10.000 til at styrke og forbedre den mentale sundhed på din arbejdsplads. Det kan være teambuilding, foredrag, workshops eller andet. På danmarksmentalesundhedsdag.dk kan du læse mere om ansøgning og få inspiration til jeres event.
Læs mere om puljen

TOPMØDE 2021

Brug 2 dage på at styrke dit tillidshverv sammen med kollegaerne. Vi har stadig ledige pladser.
Kom hjem med værdifulde relationer og redskaber i rygsækken. Og fortæl os, hvordan vi kan gøre det nemmere for dig at være tillidsvalgt.
Vi glæder os til at se dig!

> Tilmeld dig TOPMØDE 2021 <

Har du talt pension med dine kollegaer?

Pension | PensionDanmark og Industriens Pension guider dig igennem fem situationer, hvor det er en god ide at tale pension med sine kolleger.
Bliv klogere på de 5 situationer

Erstatninger for 43 mio. kroner til el-området

Arbejdsskade | AES har netop offentliggjort Arbejdsskadestatistik 2020. Den viser et lille fald i udbetaling af erstatninger for arbejdsskader på installationsområdet. Over hele perioden fra 2014 til 2020 var beløbene i 2020 de næsthøjeste.
Læs artiklen med link til statistikken

DEF og Tekniq: Ryk kommunerne forrest i den energieffektive frontlinje

Energi | Dansk El-Forbund og Tekniq Arbejdsgiverne opfordrer regeringen til at give kommuner bedre muligheder for at investere i energieffektivitet. De parter refererer bl.a. til en meningsmåling foretaget for forbundet. Den viser, at 63 procent af danskerne mener, at kommunerne bør gøre mere for energieffektivitet i offentlige bygninger.
Læs mere
Lokal­afdeling
Ungdom
Min side
Kontakt
A-kasse

DANSK EL-FORBUND

Nyropsgade 14
1602 København V
Tlf: 33 29 70 00
def@def.dk

Se webversion
Følg Dansk El-Forbund på Facebook
Besøg def.dk
Følg Dansk El-Forbund på LinkedIn