Copy
Kop omhoog en schouders recht 👊....

Die verlenging was natuurlijk geen verassing gisteren, wel fijn dat iedereen weer geknipt en gekleurd over straat mag! Toch nog een kleine pleister op de wond....

Maar goed, onze branche heeft er weinig aan, wij als starters vallen dit kwartaal helemaal buiten de boot, want door een aanpassing van het kabinet ook geen recht op de TVL over Q1, dit terwijl alle kosten wel 100% door blijven gaan!! Maar goed we strijden gewoon verder en voelen ons ook enorm gesteund door al onze vaste gasten en niet te vergeten ons personeel die ook hun steentje bijdraagt door uren in te leveren waardoor we nu wel alleen van donderdag t/m zondag open zijn voor bezorgen en afhalen. Wel kun je ons altijd boeken voor een heerlijk menu om thuis te laten koken, we maken hiervoor geen vast menu meer, maar stellen het menu geheel naar jouw wens samen of je kunt je natuurlijk altijd laten verassen door ons! Kosten zijn €125 p.p. (incl wijn) en we nemen alles mee, jij zorgt alleen voor een tafel en stoelen!

Daarnaast blijf lekker bestellen want dit helpt ons echt door deze taaie periode heen!!❤️
Liefs team Maximaal!!

Reserveer hier onze chef @ Home
Bestel hier jouw thuismenu!
Bestel hier
Ons kaartje met a la carte gerechten voor thuis, kijk ook op onze bestelapp voor actuele gerechten en aanbiedingen!
Culinaire wandeling 7 maart door Buren
 

Nog steeds Corona-tijd maar de horeca van Buren staat wederom voor u klaar met culinaire lekkernijen. Wat denkt u van een zeven-gangen verrassingsdiner thuis? En hierbij hebben we ook aan de kinderen gedacht!

U kunt rustig wandelend door Buren uw diner ophalen en wel op 7 maart aanstaande tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Bij Restaurant Vicini in het Centrum van Buren krijgt u een koeltas en start u uw culinaire wandeling.  

Meer informatie via deze link!

Facebook
Instagram
Website
Email
Gastrobar Maximaal
Buitenhuizenpoort 11
4116 CA Buren
0344- 228 113

info@gastrobar-maximaal.nl
www.gastrobar-maximaal.nl

Copyright © 2020 Gastrobar Maximaal, All rights reserved.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
Bekijk en/of wijzig hier je gegevens | Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief
Email Marketing Powered by Mailchimp