Copy

Nieuwe naam en website voor het netwerk GGZ volwassenen

Op woensdag 14 juni 2017 vond het netwerkcomité van het GGZ-netwerk volwassenen regio Leuven en zorgregio Tervuren plaats. Samen met alle partners werd terug- en vooruitgeblikt op een regiobrede samenwerking. Zeventig geïnteresseerden kregen eerst een concreet overzicht van de 'basics' van het netwerk: herstelgericht werken, met een goede organisatie en verknoping van de 5 functies binnen ggz-beleid, en dat op een populatiegerichte en kwalitatieve manier. Er werden ook concrete acties bij de prioriteiten geïllustreerd: ondersteuning in de thuiszorg, ondersteuning van huisartsen (project eenmalige consult, en project patiënt in beeld ) en afbouw van de wachtlijsten en stand-by functie van mobiele teams. Afsluitend werd ingezoomd op de verdere organisatie en uitbouw van het netwerk.

Nieuwe netwerknaam
Deze netwerkavond werd afgesloten met de inhuldiging van de nieuwe netwerknaam. Toost je mee op 'Diletti', acroniem voor de projectregio 'Diest-Aarschot-Leuven-Tervuren-Tienen' en Italiaans voor 'met plezier, met blijdschap'. 

Nieuwe website
Met plezier en vol blijdschap stelden we ook onze nieuwe website www.diletti.be voor. Via de nieuwe website staat het netwerk u dagdagelijks bij in het verzamelen, updaten en bewaren van informatie met betrekking tot het samenwerken bij psychische zorg in de regio. 

klik hier voor meer informatie
Copyright © 2017 Netwerk 107 arrondissement Leuven-Tervuren, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp