Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #10/2017

Velkommen

Vi har fået den unikke mulighed, at kunne tilbyde smykker med mineralet kryolit. Kryolit er kendt af alle, som har været i Grønnedal og Ivittuut. Foreningen har også fået fremstillet en Grønnedal pin. Alle medlemmer kan få 2 stk. - helt gratis. Det er også ved at være sidste chance for at tilmelde sig interesselisten til Gensynsrejsen  2019. Gensynsrejsen til Grønnedal har ligeledes fået sin egen hjemmeside.

s i dette nyhedsbrev om:

Kryolitsmykker
Grønnedal pin
Gensynsrejse til Grønnedal 2019
BLIV MEDLEM!
Kryolitsmykker

Det er nu blevet muligt at tilbyde disse flotte smykker med mineralet kryolit. Vi kan tilbyde slipsenål, ring, samt vedhæng i 3 forskellige størrelser til en yderst favorabel pris. En helt oplagt julegaveide.
Find yderligere oplysninger her.
Grønnedal pin

Grønnedal pin med Flådestations Grønnedal og Grønlands Kommandos våbenskjold samt Ivittuut Kommunes byvåben. Foreningens medlemmer kan få tilsendt 2 gratis (der betales kun kr. 10,- for porto). Mulighed for at købe flere pin, hvis dette ønskes.

Læs mere om og bestil Grønnedals pin her

Gensynsrejse til Grønnedal august 2019

Rigtig mange har vist interesse for deltagelse i Gensynsrejsen 2019 til Grønnedal - der er p.t. 58, der har vist interesse for at deltage i Gensynsrejsen.
Det er fortsat muligt at blive skrevet på som interesseret. Det er et ubetinget krav, at amn er medlem af Grønnedalsforeningen, for at blive skrevet på interesselisten. Alle, der er skrevet på listen, vil få yderligere informationer om rejsen, ligesom man får adgang til en FB-gruppe vedr. Gensynsrejsen 2019. Sidste frist for at komme på interesselisten er d. 1. december 2017. Det vil fortsat være muligt at tilmelde sig efter denne dato, men så vil man komme på venteliste.
Der er udarbejdet en hjemmeside om Gensynsrejsen - find den her.

Copyright © 2017 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp