Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #11/2017

Velkommen

Dette ekstraordinære nyhedsbrev udsendes, idet foreningen har indgået aftale med Ove Mejlgaard vedr. leje af hytter i Norge.
Vi får også en nogle beretninger fra medlemmer vedr. tiden i Grønnedal. Læs Peter Anderskous beretning om bestigningen af Kugnait. i 1971.

s i dette nyhedsbrev om:

SUPERTILBUD - leje af hytter i Norge
Beretning vedr. bestigning af Kugnait
Grønnedal pin
BLIV MEDLEM!
SUPERTILBUD - leje af hytter i Norge

Grønnedalsforeningen har fået mulighed for at tilbyde medlemmerne hytteophold i Norge til en fantastisk favorabel pris (langt under den halvdelen af normalprisen).

Der kan lejes hytter i 3 forskellige størrelser. Hytterne ligge ca. 190 km nord for Oslo (ca. 3 timers kørsel) og vest for Lillehammer i et naturskønt område. I umiddelbart nærhed ligger Spåtind Sportshotel og Spåtind Skicenter. Der er om vinteren mulighed for primært langrend (der findes en lille alpin bakke)og om sommeren vandre- og cykelture samt fiskeri

Find yderligere oplysninger her.
Bestigning af Kugnait i 1971

Vi har modtaget en beretning fra Peter Anderskou om forberedelserne samt bestigning af Kugnait.
Vi glæder os hver gang vi får sådanne beretninger. Vi synes, det er spændende at modtage og videreformidle om tiden og oplevelserne i Grønnedal.
Find beretningen her.

Grønnedal pin

Interessen for Grønnedal pin med Flådestations Grønnedal og Grønlands Kommandos våbenskjold samt Ivittuut Kommunes byvåben har været stor. Foreningens medlemmer kan få tilsendt 2 gratis (der betales kun kr. 10,- for porto). Mulighed for at købe flere pin, hvis dette ønskes.

Læs mere om og bestil Grønnedals pin her

Copyright © 2017 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp