Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #7/2018
Velkommen

Så nærmer julen sig, og det er samtidig tegn på, at nytåret er lige om hjørnet. Året er således ved at være gået og et nyt begynder inden længe.
For foreningen har 2018 været et yderst positivt år. Vi har modtaget og udgivet flere beretninger om opholdet i Grønnedal, modtaget flere eksemplarer af Dalposten (vi har nok den i dag største samling) og flere historiske materialer m.v., vi havde en skøn Grønlandsrejse, en dejlig Grønnedalsfest i Slagelse, men ikke mindst har vi fået flere, der støtter op om foreningen ved at blive medlem. Det er skønt med opbakningen og vi tæller i dag 246 medlemmer.
Vi håber, at der fortsat er flere med baggrund i Grønnedal, som ønsker at støtte op om foreningen i 2019.

God fornøjelse med nyhedsbrevet.

Indhold:
Velkommen til nye medlemmer • Donationer • Generalforsamling/Grønnedalsfesten 2019 • Pins • Glædelig jul og et lykkebringende nytår.
Støt Grønnedalsforeningen - BLIV MEDLEM!
Velkommen til nye medlemmer

Vi er glade for at kunne byde velkommen til følgende nye medlemmer:
  • Gerd Nielsen
  • Lars Ole Schønherr
  • Helena Tóra Undir Varða
  • Kim Mikkelsen
Velkommen om bord :-)
Donationer
 
Vi har konstateret, at der i den sidste tid har været afholdt to "auktioner" på Facebook over et Grønnedalsemblem samt Grønnedalsmedaljen (Kugnait plaketten) i guld og sølv. Beløbene for auktionerne er doneret til Grønnedalsforeningen med den begrundelse, at foreningen gør et stort og flot arbejde med at bevare historien om Grønnedal.
Vi er meget taknemmelige for og ønsker herigennem at takke for donationerne. Dette er for os et tydeligt bevis på, at vores arbejde bliver bemærket og værdsat - MANGE TAK.
Generalforsamling/Grønnedalsfest 2019

Husk at sætte kryds i kalenderen lørdag d. 23. marts og tilmelde dig Grønnedalsfesten 2019. Grønnedalsfest (og generalforsamling) afholdes i år på Hotel Årslev Kro (ved Århus).
Vi kan atter tilbyde en spændende weekend i godt selskab med andre Grønnedal'ere og Ivittuut'er til en yderst favorabel pris (samme pris som i 2018). Bestyrelsen håber, at rigtig mange kommer og deler ud af historier fra tiden i Grønnedal og Ivittuut.:-).
Læs mere - herunder tilmelding
Se deltagerlisten
Pins

Jan Bøgsted har atter fået produceret nogle flotte pins, herunder en med et kendt motiv fra Grønnedal.
Se og bestil pins
Videresend gerne denne mail til andre,
som måtte have interesse for indholdet og Grønnedal.
Copyright © 2018 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp