Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #7/2019
Velkommen

Håber I alle nyder sommeren og det gode vejr. Det første Hold på Gensynsrejsen til Grønnedal er nu ankommet Grønland. Sanrt er det også tid til at mødes i Tivoli.

Indhold:
• Velkommen til nye medlemmer
• Grønnedal i Tivoli
• Rejser med Grønnedalsforeningen
Støt Grønnedalsforeningen - BLIV MEDLEM!
Nyhedsbrevets billede viser Foxfaldet
Velkommen til nye medlemmer

Vi er glade for at kunne byde velkommen til følgende nye medlemmer:

• Anita Ahlgreen
• Poul Erik Mortensen
• Preben Paludan Møller
• Tom A. Madsen (Tom Sanit)
• Ove Krogh
• Peter Barfoed
• Poul Torbensen

Skønt at se nye medlemmer. Velkommen om bord :-)
Foreningen tæller nu 305 medlemmer.
Grønnedal i Tivoli 2019

I forbindelse med Grønland i Tivoli d. 31. og 11. august afholder foreningen Grønnedal i Tivoli d. 1. august kl. 18:00 på restaurant Påfuglen.
Arrangementet er åbent for ALLE Grønnedal'ere og Ivigtut'ere. Vi håber at se mange på denne dag.
Medlemmer af foreningen får et tilskud på kr. 50,-
For at ha' et overblik over bordbestilling, bedes du tilmelde dig arrangementet.
Ønsker du at deltage kan du tilmelde dig via nedenstående link.
Der er allerede tilmeldt 24 personer :-)

Vi ses
Tilmelding til Grønnedal i Tivoli
Boder i Tivoli

I forbindelse med Grønland i Tivoli er der mange udsalgsboder relateret til Grønland, bl.a. modetøj, husflid, håndarbejder og meget mere.
Formanden har også en bod med kalender, Grønnedalsplakat, pins, buff og meget mere.
Du er velkommen til at kigge forbi og få en snak om Grønnedal og den forestående Gensynsrejse. Jan har selvfølgelig også taget Grønnedalspins, foreningsmærker og -mønster, bøger og ikke mindst nøglering med.
Alle medlemmer kan få udleveret en nøglering kvit og frit.

Kig endelig forbi.
Rejser med Grønnedalsforeningen
Hvert år forsøger foreningen at arrangere en rejse til Grønland. Rejserne har til formål at styrke det social sammenhold samt at opleve Grønland på ny.
Vi forsøger at holde rejserne på et økonomisk fornuftigt niveau, hvorfor vi ofte er indkvarteret under vandrehjemslignende forhold. Dette giver også et meget større sammenhold på rejserne
Her følger lidt opdate på nuværende samt kommende rejser.
2019: Gensynsrejse til Grønnedal

Der var rigtig mange, som viste interesse for deltagelse i Gensynsrejsen. Det blev derfor beslutte at gennemføre rejsen i to hold. Hold 1 (16 deltagere) tog af sted d. 25. juli og returnerer d. 8. august til DK. Hold 2 (21 deltagere) tager af sted d. 7./8. august og returnerer d. 22. august.

Hold 1 første møde med Grønland blev Kangerlussuaq, idet flyet ikke kunne lande i Narsarsuaq grundet lavt hængende skyer. Dagen efter var vejret blevet bedre, og de ankom Narsarsuaq. Herefter blev det til en tur over fjorden til Qassiarsuk (Erik d. Rødes boplads). Dagen efter sejlede de til Narsaq via Qooroq Isfjorden, hvor de nød en drink med tusind år gammelt is. Senere går turen til Indlandsisen (Tvillingebræen), Qaqortoq og Arsuk/Grønnedal.
2020: Rejse til Diskobugten

I 2020 planlægges på en 12-dages til Diskobugten, hvor vi tager til Aasiaat (Egedesminde), Qeqertarsuaq (Godhavn) og Ilulissat (Jakobshavn). Her vil der være mulighed for at se kæmpe isfjelde, hvaler og nyde den storslåede natur.
Antal af pladser er begrænset til 14. Der er allerede tilmeldt 8 deltagere. Hvis antallet af deltagere bliver større, end der er plads til, oprettes venteliste, så der ved afbud kan blive fyldt op. Først til mølle princippet er gældende.
Læs mere om Diskobugtrejsen
2021: Rejse til Island og Østkysten

I 2020 planlægges på en 12-dages til Island/Grønlands østkyst. Vi rejser først til Reykjavik, hvor vi er nogle dage inden vi flyver til Kulusuk og sejler videre til Tasiilaq (Ammassalik). Her vil vi opleve den rå natur, som findes på Østkysten og tage på nogle spændende udflugter.
Antal af pladser er begrænset til 14. Der er allerede tilmeldt 12 deltagere. Hvis antallet af deltagere bliver større, end der er plads til, oprettes venteliste, så der ved afbud kan blive fyldt op. Først til mølle princippet er gældende.
Læs mere om Østkystrejsen
Videresend gerne denne mail til andre,
som måtte have interesse for indholdet og Grønnedal.
Copyright © 2019 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp