Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #12/2017

Velkommen

Endnu et år er snart gået og hvilket fantastisk år.
I starten af 2017 besluttede bestyrelsen at virkeliggøre flere års ønsker om, at synliggøre Grønnedalsforeningen. Bestyrelsen ønskede at få sparket nyt liv i foreningen, og målsætningen var og er fortsat, at så mange Grønnedal'ere og Ivittuut'ere som muligt, finder foreningen attraktivt, og derved ønsker at blive medlem.
Med et medlemstal på 195 og ca. 350 tilmeldt nyhedsbrevet, synes vi, at vi er kommet langt. Vi har dog fortsat et ønske om, at endnu flere finder foreningen attraktiv.

s i dette nyhedsbrev om:

Glædelig jul og godt nytår • Jule- og nytårskonkurrence • Skrivebordsbaggrunde for 2018 • Grønlandsrejse 2018 • Gensynsrejse til Grønnedal 2019  • Tilbud og effekter • Glæd jer til 2018
BLIV MEDLEM!
Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul
og et godt og lykkebringende nytår.
 
På gensyn i 2018.
Jule- og nytårskonkurrence

Test din viden om Grønnedal og Grønnedalsområdet og deltag i foreningens jule- og nytårskonkurrence. Svar rigtigt på 10 ud af 13 spørgsmål og du har muligheden for at vinde en flot præmie.
Sidste frist for at indsende svar er søndag d. 7. januar 2018.

Gå til konkurrencen
Skrivebordsbaggrunde 2018

Helt eksklusivt har foreningen fået mulighed for, at tilbyde alle medlemmer skivebordsbaggrunde med kalender for 2018 til computer m.v. tilsendt helt gratis. Alle bagrunde er med motiver fra Grønnedalsområdet.

Se og bestil skrivebordsbaggrundene her.
Husk at tilmelde dig Grønnedalsfesten 2018

Sæt allerede nu kryds i kalenderen for deltagelse i Generalforsamling og Grønnedalsfest 2018.
Arrangementet afholdes lørdag d. 5. maj 2018 på Hotel Frederik d. II i Slagelse.
Traditionen tro starter vi med Generalforsamlingen, herefter vil der blive orienteret om Grønlandsrejse 2018 og Gensynsrejsen 2019, inden vi går til bords til en skøn festmenu.
Der vil også være et godt tilbud for overnatning med mad/morgenmadsbuffet for deltagere, som ønsker at ankomme om fredagen. 
Yderligere oplysninger om fest m.v., herunder deltagerbetaling kan læses på hjemmesiden.

Find yderligere oplysninger her.
Grønlandsrejse 2018

Interessen for at deltage i Grønlandsrejsen har været stor, og mange viste interesse for at deltage. Til august 2018 er vi i alt 30 personer, der tager til Grønland og får en masse spændende oplevelser og udfordringer. Rejsen går fra Nuuk til Ilulissat med afstikkere til bl.a. Qeqertarsuaq (Godhavn), Qasigiannguit (Christianshåb), Eqi, Ritenbenk m.m.
Detailplanlægning af rejsen har været udfordrende, får at få alle ender til at mødes.

Hjemmeside om rejsen findes her.

Gensynsrejse til Grønnedal august 2019

Interessen for at komme på interesselisten for Gensynsrejsen til Grønnedal har været fuldstændig overvældende. Pr. 1. december var der 68 tilmeldte! Nye tilmeldinger vil komme på venteliste.
Vi er allerede i gang med planlægningen af Gensynsrejsen, og alle interesserede har modtaget spørgeskema, for at klarlægge ønsker om indhold i rejsen.

Information om rejsen kan findes her.

Tilbud og effekter

I årets løb har Grønnedalsforeningen iværksat forskellige initiativer, for at give foreningen synlighed. Disse initiativer dækker over stofmærke, huer, sæt med manchetknapper og slipsenål, smykker med kryolit m.v..
Herudover har foreningen iværksat rejser, samt tilbud om leje af hytter i Norge til en virkelig yderst favorabel pris.

Læs om de forskellige tilbud her.

Glæd jer til 2018

Foreningen har flere spændende ting i støbeskeen. Glæd jer til 2018 hvor disse vi blive afsløret.

Copyright © 2017 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp