Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #6/2018
Velkommen

Grønnedalfesten 2018 blev afholdt med et flot fremmøde og stor succes. Der var genvalg til bestyrelsen. Arrangement den 1. august i Tivoli, måtte vi til gengæld aflyse grundet for få tilmeldinger. Grønlandsrejsen 2018, hvor vi bl.a. besøgte Nuuk og Diskobugten var en helt uforglemmelig oplevelse for alle deltagere med mange oplevelser og udfordringer Næste rejse er Gensynsrejsen til Grønnedal 2019.
Bestyrelsen er meget glade for den fortsatte opbakning til foreningen. Vi er pr. d. 15. september 242 medlemmer. Vi håber på, at endnu flere finder medlemskab attraktivt.

God fornøjelse med nyhedsbrevet.

Indhold:
Velkommen til nye medlemmer • Generalforsamling/Grønnedalsfest 2018 • Generalforsamling/Grønnedalsfesten 2019 • Gensynsrejs til Grønnedal 2019 • Rundrejse i Diskobugten 2020  • Rejse til Island og Grønlands Østkyst 2021 • Spillekort
Støt Grønnedalsforeningen - BLIV MEDLEM!
Velkommen til nye medlemmer

Vi er glade for at kunne byde velkommen til følgende nye medlemmer:
  • Lars Thorsen (Strøm)
  • Erik Hummel Iversen
  • Søren Elnebo Lau (Mini-Dozeren)
  • Christian Sohnemann
  • Trine Grusgaard
  • Peter Christoffersen
  • Hans Friis Jensen
  • Rene Hansen
  • Nils la Cour
  • Marianne Fynbo Stendal
Velkommen om bord :-)
Generalforsamling/Grønnedalsfest 2018

Generalforsamling blev afholdt i forbindelse med Grønnedalsfesten. Under generalforsamlingen blev status for foreningen, regnskab og budget gennemgået og der blev gennemført valg til tillidsposter (genvalg til bestyrelsen). Herefter diverse foredrag med foreningens rejser til Grønland og om Grønnedal turismeprojekt.

59 personer havde tilmeldt sig året Grønnedalsfest, hvilket bestyrelsen synes er flot. Traditionen tro bød formanden velkommen og herefter var der en livlig snak, og der blev fortalt en masse historier fra Grønnedalstiden. Historierne har det med at blive sjovere år for år. Maden var glimrende med tilhørende drikkevarer. Efter midnat blev natmaden serveret (der var nu ikke mange tilbage), og snart efter var det tid til at sige godnat. For overnattende deltagere var der morgenmad, inden det var tid til afsked.
DU kan allerede nu sætte kryds i kalenderen for næste års Grønnedalsfest. Festen afholdes lørdag d. 23. marts på Hotel Årslev Kro. Vi ses :-)
Se billeder fra Grønnedalsfesten 2018
Generalforsamling/Grønnedalsfest 2019

Så️ er invitationen til Grønnedalsfesten 2019 klar. Grønnedalsfest (og generalforsamling) afholdes lørdag d. 23. marts 2019 på Hotel Årslev Kro (ved Århus).
Vi kan atter tilbyde en spændende weekend i godt selskab med andre Grønnedal'ere og Ivittuut'er til en yderst favorabel pris (samme pris som i 2018). Bestyrelsen håber, at rigtig mange kommer og deler ud af historier fra tiden i Grønnedal og Ivittuut.:-).
Læs mere - herunder tilmelding
Gensynsrejse til Grønnedal 2019
I alt har 92 personer vist interesse for Gensynsrejsen. Nogle har dog meldt fra af forskellige årsager. Der har været afholdt lodtrækning om pladserne, og alle interesserede har modtaget mail og resultatet. Flere fra ventelisten er dog allerede nu kommet på rejselisten.
Læs mere om Grensynsrejsen 2019
Rundrejse i Diskobugten 2020
I 2020 planlægger vi en rundrejse til Diskobugten. Turen varer 12 dage og går til Kangerlussuaq, Aasiaat, Qeqertarsuaq og Ilulissat. Tag med og oplev disse skønne steder. Se kæmpe isfjelde, Jakobhavns Isfjord, hvaler, tag med på vidunderlige vandreture. Der vil evt. være mulighed for en tur med overnatning til Eqi gletsjeren.
Budgettet er på kr. 20.000 pr. person inkl. diverse udflugter (Eqi er tilvalg). Der er kun et begrænset antal plader til rådighed, og er efter "først til mølle princippet".
Læs mere om Rundrejsen i DIskobugten 2020
Rejse til Island og Østgrønland 2021
I 2021 planlægger vi en rejse til Island og Østkysten. Turen varer 12 dage og går til Island (Reykjavik) og Grønlands østkyst (Kulusuk og Tasiilaq). Tag med og oplev disse skønne steder. Budgettet er på kr. 18.600 pr. person og er inklusiv forskellige udflugter. Der er kun et begrænset antal plader til rådighed, og er efter "først til mølle princippet".
Læs mere om Øskystrejsen 2021
Spillekort
Grønlandskalender har udgivet et sæt spillekort. Sættet indeholder bl.a. motiver fra Grønnedalsområdet.
Læs mere her
Videresend gerne denne mail til andre,
som måtte have interesse for indholdet og Grønnedal.
Copyright © 2018 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp