Copy
View this email in your browser
Kære Alle,

HUSK DEMONSTRATION I MORGEN PÅ RÅDHUSPLADSEN i både KØBENHAVN og AARHUS!!!


København:
Kl 10:00   Kulturhuset Indre By, ved Nansensgade. Taler af John Kitson, Mark Steele og Barry Trower.
Kl 13:00   Starter vores DEMONSTRATION ved Nørreport Station og vi går ad Købmagergade og Strøget imod Rådhuspladsen.
Kl 14:00   Ses vi på Rådhuspladsen med 12 talere.
Der vil være mulighed at købe kaffe, suppe, popcorn og badges.

Aarhus:
Kl 13:30  Mødes i på Rådhuspladsen, der vil være flere talere.

Lad os nu få stoppet 5G mikrobølgevåbenet.

Vi vinder den her!

Venlige hilsener

Søren Ellegaard og Mads Palsvig


PS  Meld jer gerne til på disse links:

Kl 10:00 i Kulturhuset
https://www.facebook.com/events/2523128567918180/
Kl 14:00  Demonstration København
https://www.facebook.com/events/1545736075578132/
Kl 13:30  Demonstration i Aarhus
https://www.facebook.com/events/770719780023139/PPS. Der er demonstrationer samtidigt i Stockholm, Gøteborg, Oslo og Helsinfors. 
------------------------------------------------------------Se denne super vigtige video af Claire Edwards WHISTLEBLOWER fra FN og grundlægger af 5G space appeal 

https://www.5gspaceappeal.org/

 

CLAIRE EDWARDS ~ "The 5G Space Weapon, Mind Control Agenda & Kill Grid" [Age Of Truth TV] [HD]

https://www.landsindsamlingenmod5g.org/fertilitet-graviditet-og-strling?fbclid=IwAR1-buDkagI4ldGLqEs6Tu45SGKCM8cTPUpQqy3L5R3dfQhH_CLGVpj3ZdY

DET NYE 5G MOBILNETVÆRK - EN HELBREDSTRUSSEL SOM INGEN VIL TALE OM

I dag udsættes vi bogstaveligt talt for stråling lige fra vugge til grav via mobilmaster, mobiltelefoner, computerudstyr, tablets, baby alarmer, Wi-Fi, samt en masse andet trådløst udstyr. Det er videnskabeligt bevist at elektromagnetisk stråling/mikrobølgestråling påvirker kvinder og mænds fertilitet. Mandens sædkvalitet og kvindens æg kvalitet nedsættes drastisk ved eksponering overfor de nuværende strålingsniveauer. Allerede under graviditet kan elektromagnetisk stråling fra f.eks. moderens mobiltelefon påvirke fosteret. Forskning har bl.a. vist tydelige resultater der påviser, at specielt fostre i moderens mave og spædbørn, er langt mere udsatte for mobilstråling end man tidligere troede, helt op til 60% mere end voksne. Det mener vi er nok grundlag til at råbe op om at få stoppet udrulningen af det nye 5G netværk, som kun vil øge den stråling som vi alle bliver udsat for.

 

KONSEKVENSERNE FOR MÆNDS SÆDKVALITET VED UDSÆTTELSE FOR MIKROBØLGESTRÅLING

Mænd som bar en mobiltelefon i en baglomme, eller i bæltet, havde 11 procent færre bevægelsesdygtige sædceller, end mænd som bar mobilen et andet sted på kroppen (Kilgallon 2005). 

Mænd som bar en mobiltelefon i bæltet og brugte den intensivt i løbet af en fem-dages testperiode, fik et 19 procents fald i meget bevægelige sædceller fra deres tidligere niveau (Davoudi 2002). 

Mænd som talte i mobiltelefon i mere end én time om dagen, havde 17 procent færre meget bevægelige sædceller, end mænd som talte mindre end 15 minutter om dagen i mobiltelefon (Fejes 2005).

Kilde: Cell Phone Radiation Damages Sperm, Studies

 

KONSEKVENSERNE FOR KVINDERS ÆG KVALITET VED UDSÆTTELSE FOR MIKROBØLGESTRÅLING

Vibeke Frøkjær, fra Helbredssikker telekommunikation, udtaler sig således om kvinders æg kvalitet: 

“Det er meget svært at måle pigers fertilitet, for ikke at sige umuligt, før de kommer i den fødedygtige alder hvor man kan skanne dem. Man kan selv sagt ikke lave eksponeringsforsøg med pigers æg, som man kan med mænds sæd. Piger er født med 1-2 millioner umodne æg. Det er dem de har, - de får ikke flere, og når de er ødelagt, bliver pigerne sterile. Der er foretaget forsøg med mus i laboratorium, som viser hvad der sker med deres æg når de bliver udsat for stråling. Æggene ødelægges, endda ved niveauer langt under det piger udsættes for når de sidder med f.eks. en tablet eller en telefon i skødet. Så vi kan forvente en generation af piger, hvor hovedparten vil være helt eller næsten helt sterile allerede inden deres skolealder er slut. Det kan man først opdage når de når overgangen i 20-års alderen. Historien om sådanne piger er desværre allerede begyndt at dukke op i medierne.”

Kilde:  https://helbredssikker-telekommunikation.dk/

http://piaogleneredderverden.com/?p=226&fbclid=IwAR3IuayAJM92Ioo-hqZLEMT11XUJqiGOxiRzd--kZmOWjg1S-XV1hHvBP7I

22. NOVEMBER 2019 AF PIAOGLENE

Børn og stråling, hvad kan DU gøre

Hold dit barn væk fra grillen og hold grillen væk fra dit barn.

Vi elsker, og passer på vores børn, det dyrebareste vi har. Vi vil gå igennem ild og vand for dem. Vi holder dem i hånden og fjerner alle farer på deres vej. Pas nu på, gå ikke for tæt til kanten af havnebassinet, kom nu ikke for tæt på ilden.

Men nu er der en trussel mod vores børns sundhed, som overstiger alt, hvad vi tidligere har frygtet: En verden fuld af 5G master med potentiale til at fungere som en åben mikrobølgeovn som ingen kan undslippe. Dette mareridtsscenarie kan ingen nok så kærlig mor eller far beskytte deres børn imod, og den danske stat, hvis fornemste opgave er at passe på os, har solgt os til teleindustrien uden hensyntagen til forsigtighedsprincippet.

Danskerne er ikke blevet spurgt om vi ønsker denne teknologi, vi er blevet den påtvunget. I teleforliget står der endda at man skal fremme implementeringen af 5G. Politikerne har slet ikke haft vores sundhed for øje, for allerede nu er vores sundhed stærkt for nedadgående.

Vores kroppe er skabt til at leve i en naturlig verden med det strålingsniveau som naturligt hører til. Pludselig skal det strålingsniveau så mangedobles, og selvom du ikke kan se stråler, så er de der alligevel. Allerede inden der tændes for 5G udsætter vi os selv og vores børn for alt for høje doser af stråling. En usynlig linje går fra fjernbetjeningen til dit fjernsyn. Din telefon udsender stråler. De voksne kan bedre tåle det end børnene, hvis kranie endnu ikke er udviklet.

Hvilken verden ønsker du for dit barn. Skal det leve i frihed og tryghed, eller skal det allerede fra vuggen udsættes for stråling fra f.eks. babyalarmer og vores mobiltelefoner.

Når dit elskede barn er faldet i havet, kaster du dig derud for at reddet det. Når dit barn er ved at brænde inde, kaster du dig selv ind i flammerne for at forsøge at redde det.

Hvad gør du når masterne rejses lige udenfor soveværelsevinduerne?

Forslag: Vi skriver og tegner. Du kan bruge din fantasi og kreativitet til at oplyse dine medmennesker om denne fare. Du kan også møde op på Rådhuspladsen i København på søndag den 24.11.19 kl. 14.00 eller Århus, Stockholm, Gøteborg og Helsinki hvor der holdes demonstration samtidig.
Du kan også støtte Landsindsamlingen mod 5G som går til retssagen mod den danske stat.

January 16, 2019

In a victory for advocates of precaution, an Italian court has ordered the government to launch a campaign to advise the public of the health risks from mobile and cordless phones.

The information campaign must begin by July 16.

The court in Rome reached its decision last November, but the announcement was only made yesterday. The decision is here.

Today, the government announced that it would not appeal the ruling, Stefano Bertone told Microwave News. Bertone is with the law firm of Ambrosio and Commodo in Turin, and is helping represent a citizens group called APPLE, which sued to force the government to act. APPLE is an acronym for the Association for the Prevention of and Fight Against Electrosmog.

In a joint press release, three different ministries —of Health, of Environment and of Education and Research— acknowledge that there is a need to raise public awareness on how to use mobile phones safely.

“This case has important implications not only in Italy, but worldwide,” Bertone said. “At the moment, health and safety information is contained —or, I should say, buried— in cell phone manuals. This is not good enough. If it was, the court would have agreed with the government that sufficient information is already available.”

Læs artiklen her:
https://microwavenews.com/short-takes-archive/italian-decision-precaution

I de luciferiske loger har de forskellige ritualer. Et af dem er at slå folk hårdt med et højre hook. Måske disse herrer er logemedlemmer? Eller måske er det bare "tilfældigt" og de alle sammen er gået ind i en dør? En meget voldelig dør....?

Her fortæller Mark Steele, som er en af hovedtalerne i morgen, hvordan pædofile bliver ansat som troll'e til at sprede fake news, rygter og svine folk til som er imod 5G.

Jeg er selv blevet kontaktet direkte af englændere, som sagde at Mark Steele var baaad. Jeg ignorerede dem. Men så har vi de seneste dage set danskere, der lader som om de er en del af opvågningen og frihedskæmperne svine Mark Steele og mig til. Pudsigt nok de samme personer, som ikke ønsker jeg skal skrive om domsføldelser og fængslinger af pædofile magthavere.

Mads Palsvig

5G DENIERS AND TROLLS WHO ARE LYING TO THE CITIZEN

Kære Alle,

Vi har demonstration i BÅDE København ...OG....Aarhus nu på Søndag den 24. november. I København er det mig der er arrangør, i Aarhus er det Søren Ellegaard. 
Kære JFK'ere,

Dette nyhedsbrev drejer sig om 5G. Jeg vil opfordre alle på det kraftigste, at se så mange af disse videoer som muligt, samt dele dem og eventuelt dette nyhedsbrev med så mange som muligt.  Og kom også meget gerne med i kampen, vi SKAL have STOPPET 5g.

Den 24. november arrangerer vi vores 3. demonstration i København imod 5G, denne gang er det på Rådhuspladsen kl 14:00.

Men inden da vil to kendte eksperter i 5G Mark Steele og John Kitson fra England holde foredrag i Kulturhuset i Indre By kl 10:00.

https://www.facebook.com/events/2523128567918180/

Kl 13:00 mødes vi ved Nørreport Station og går ad Købmagergade og Strøget til Rådhuspladsen.

Kl 14:00 starter demonstrationen med 12 talere, inklusive Mark og John, som er fløjet hertil fra England for at fortælle hvor farligt 5G er, samt give deres bud på, hvordan vi får det stoppet. 

Jeg håber I alle vil tage godt imod Mark, John og de andre talere, samt gøre hvad I kan for at støtte kampen imod 5G. 

Det gælder bogstaveligt talt menneskehedens overlevelse, samt dyr, insekter og naturen. 

Venligste hilsener

Mads Palsvig 


 
Støt meget gerne landsindsamlingen imod 5G.

https://www.landsindsamlingenmod5g.org/

Og hvis du ikke allerede er medlem af JFK Jorden Frihed Kundskab, så kan du blive det her:

https://www.jfk21.dk/medlemsskab/


 
Det er virkelig alvorligt. 5G SKAL STOPPES! Se med her:

5G APOCALYPSE - The Extinction Event

Her en præsentation af advokat Christian Jensen, som vil føre retssagen imod staten for at få STOPPET 5G:

Vil det være i strid med menneske- og miljørettslige regler å etablere 5G-teknologi i Danmark?

Vi skal i gang med at skrive "notice of liability" til alle ansvarlige for udrulningen af 5G. 

På godt dansk, vi skal simpelthen orientere de ansvarlige, at de er...ansvarlige...for alle skader på menneskers sundhed, dyr, insekter og natur.

Her er en video til inspiration;

InPower Episode #1: A Mass Action of Liability (2017)

Her taler Mark Steele i baggrunden af denne video:

The Most Important Video You Will Ever Watch !!! ~ SHARE ! ~ Silence is NO LONGER AN OPTION

John Kitson, som kommer og holder foredrag og tale til demonstrationen den 24. november, er en aktivist, som har stoppet 5G i byen Totnes i Devon i Sydvestengland:

John Kitson at UKIP Conference on 5G

Våbeneksperten og opfinderen Mark Steele, som ligeledes kommer og holder foredrag og tale den 24. november:

The Dangers of 5G - Mark Steele - D&V Party Conference 2018

Her taler Mark Steele ved Ian R Cranes AV9 conference i England:

AV9 - Mark Steele - 5G : The Existential Threat ... & The Opportunity!

Præsentation af John Kitson:

5G Is it Safe? Part 1 - John Kitson

Mr. Barrie Trower, a British physicist who was a microwave weapons expert and who worked for the Royal Navy and the British Secret Service, talks about the health effects of WiFi and other forms of microwave radiation:

Wifi, Microwaves and the Consequences to our Health - Barrie Trower

Dr. Pall is Professor Emeritus School of Molecular Biosciences, Washington State University and author of numerous scientific papers on oxidation and inflammation. At this Wireless Technology and Public Health conference in Mountain View, California Oct 10, 2015 he discusses the cellular mechanisms of action that explain the adverse biological effects of wireless devices on the human body. Dr. Pall demonstrates how wireless EMF can cause harm to the heart, brain and reproductive organs

Martin Pall, PhD-How Wireless Devices Cause Cell Harm: Voltage Gated Calcium Channels.

The Lecture What are the health effects of mobile phones and wireless radiation? Af Dr Devra Davis:

"The truth about mobile phone and wireless radiation" -- Dr Devra Davis

VLTV EXCLUSIVE - Deborah Tavares (StopTheCrime) & Alexandra JB - From Illusion To Reality 1 of 3

Her er en glimrende video af Jonas Nielsen fra hans kanal Øjenåbner:

Fake eller Fakta Dræber 4G / 5G befolkningen?

SMARTMETRE ER LIVSFARLIGE:

How Smart Meters Affect Your Body

Her interviewer John Kitson en kvinde, der har fået fjernet sit smartmeter. Hør her hvordan de klarede den ved at sige, at EL selskabet skal betale leje per dag:

How To Get Rid of Your Smart Meter In Days

Mads Palsvig: Er 5G farligt? Er der en MEGET bedre løsning?

Denne embedsmand synes vores bekymringer om 5G er morsomme. Det er på tide at han og alle andre ansvarlige får tilsendt "notice of liability" breve, samt veldokumenterede fakta om hvor farligt 5G er:

UN Secretary General Confesses Ignorance on Known 5G Dangers

5G er et mikrobølgevåben og hører under Forsvarsministeriet, det bliver brugt til "crowd control", men kan også dræbe:

Military Ray Gun • ADS Electromagnetic Radiation Weapon

Læg mærke til at ingen forsikringsselskaber vil forsikre imod skader påført mennesker af RMF stråler:

From the Lloyd’s of London policy:

“Exclusions (starting on Page 6 of policy, Page 7 of pdf):

We will not

a) make any payment on your behalf for any claim, or
b) incur any costs and expenses, or
c) reimburse you for any loss, damage, legal expenses, fees or costs sustained by you, or
d) pay any medical expenses:

32. Electromagnetic fields (General Insurance Exclusions –Page 7 of policy):

directly or indirectly arising out of, resulting from or contributed to by electromagnetic fields, electromagnetic radiation, electromagnetism, radio waves or noise.”

This would include the microwave radiation and electromagnetic radiation emitted from Smart Meters (AMR, AMI, PLC), from Home Area Network devices and appliances (including AC and thermostats), from Wi-Fi transmitters, from wireless devices in schools, offices, and homes, and from wireless sensors and wireless-connected fire alarms.

 “This means that the Province (that is we, the taxpayer) will be held liable for claims from teachers and parents of children suffering biological effects from wifi in schools, from homeowners exposed to RF from mandated smart meters on homes, and from employees forced to use cell phones or exposed to wifi at work. Lawsuits in other countries have resulted in huge payments already, and it is only a matter of time before similar lawsuits are filed and won in Canada.

“Potentially those who allow such devices, after having been fully informed about the dangers, could be held liable for negligence, and directors’ insurance may not provide financial protection. Directors’ insurance applies when people are performing their duties “in good faith”. It is hard to argue they are acting “in good faith” after having been warned by true scientific experts and by a well-respected insurer.

“Consider yourself notified once again that you could be held legally responsible for the decisions you have made.”

Yours truly,
Sharon Noble
Director, Coalition to Stop Smart Meters in British Columbia Victoria, British Columbia, Canada

The full letter with policy document is here: http://www.citizensforsafetechnology.org/Lloyds-of-London-excludes-coverage-for-RFEMR-claims,2,4168

Hvordan kan det være vores politikere virker fulde af løgn og aldrig arbejder i befolkningens tjeneste?

Det er designet sådan i selveste vores Grundlov.

Den skal vist laves om...ikke sandt?

Lyt med her, hvor politimanden Lars Andersen forklarer nærmere:

Grundloven giver politikerne ret til at lyve for dig

Possible 5G Tower Next To School Is Removed After 4 Young Elementery Students Develop Cancer

Verden over advares der om sundhedsrisici ved radiofrekvent stråling


https://www.helbredssikker-telekommunikation.dk/?fbclid=IwAR2dm59z-oCy1r9ktshdEi4G1-bzeccEaAei0zhkReDUoh5-smkBeOaxuos
Her ser i et billede af advokat Christian Jensen, som står for sagsanlægget:
Det kan godt virke uoverskueligt, at lægge sag an imod statan, men...

Vi vinder den her!
Her er vores facebook gruppe imod 5G:

https://www.facebook.com/groups/328780464698224/
Husk, at privatejede mainstream medier og staten aflønner sit personale, og de må gerne lyve, og de får fuld løn samtidig.
Det mener jeg i den grad er en ”sandhedstrussel”.
Mens ”konspirationsteoretikerne” de informerer befolkningen ulønnet i sin fritid.
Men først, hvad er en ”konspiration”?
En konspiration er, når mere end en person ”konspirerer” (etymologisk: trækker vejret sammen), om at begå en økonomisk eller politisk kriminel handling.
Hvem kan mon have interesse i at latterliggøre alle dem, der ønsker at afsløre økonomiske og politiske kriminelle handlinger også kaldet ”konspirationer”?
Mener du, at økonomiske og politiske kriminelle handlinger er en realitet?
I så fald er du en ”konspirationsteoretiker”.
 
Berlingske:
Skuldertræk og hovedrysten var måden, hvormed verdens forskere plejede at møde konspirationsteoretikere. Den tid er forbi. Konspirationsteoretikerne er ifølge danske og internationale forskere blevet »mainstream« og udgør en større trussel end hidtil antaget.
 
Faktacheck:
Verdens forskere er som regel betalte af staten eller multinationale virksomheder. Hvem har gennem tiden begået flest økonomiske og kriminelle handlinger? Det har staten og multinationale virksomheder. Eksempelvis er de 4 største producenter af vores vacciner, Merck, Pfizer, Sanofi, og GSK dømt til at betale USD 35 Mia i bøder bare de sidste 10 år for at have falsificeret ”videnskabelige” undersøgelser. Du kan også slå Operation Gladio op. Eller herhjemme hvidvask på mine gamle arbejdspladser Danske Bank og Nordea. Dong, rejsekortet, TDC, IC4 og så videre.
I teorien burde det være en journalists fornemste arbejde som den 4. statsmagt at afsløre økonomiske og politiske kriminelle handlinger. I stedet bruger de mediestøtte på nedladende og mobbende at kalde det ”konspirationer”.
Hvorfor mon journalister er nedladende imod mennesker, der kommer med fakta herunder tilståelser, førstehåndsøjenvidneudsagn og sågar domskendelser og kalder dem ”konspirationsteoretikere”? Søde Berlingske, det er ikke længere en ”teori”, når nogen er dømt for noget. Så er det ”fakta”.
Hvem kan mon have interesse i at håne og mobbe folk, der afslører politiske og økonomiske kriminelle handlinger?
Udgør ”konspirationsteoretikere en trussel. Korrekt. En trussel imod forbryderne som Berlingske og andre medier i Danmark dækker over. Se evidens nedenfor.

Her er et par ”konspirationer”, hvad siger du?
Bør dette undersøges nærmere, og skal de skyldige straffes, den første artikel er med danske Professer Gøtzscke. Den anden af John F Kennedys nevø, Robert Kennedy Jr:
Big Pharma and Organized Crime — They Are More Similar Than You May Think

https://wakeup-world.com/2015/07/25/big-pharma-and-organized-crime-they-are-more-similar-than-you-may-think/?fbclid=IwAR0v1MdrUo6CqXmGYXR5TgHTNSFhaN2IT49Scgz7jOjhgqWPdu3AgVYNO6I
Den anden af John F Kennedys nevø, Robert Kennedy Jr:

Robert F. Kennedy Jr. : Vacciner er årsag til kroniske sygdomme

https://www.mayday-info.dk/robert-f-kennedy-vacciner-er-designet-til-at-skabe-sygdom/
Eller hvad med den her fra denne uge fra The Guardian:

House orders Pentagon to review if it exposed Americans to weaponised ticks

https://www.theguardian.com/us-news/2019/jul/16/pentagon-review-weaponised-ticks-lyme-disease?CMP=fb_gu&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3ptg0_e4IQDo2Bf3g_OkaePljbTRPU-ZnPidRSOIrcN-XysI8InUaWBIg#Echobox=1563344276
"Sådan noget kunne vores regering da aaaldrig gøre imod os". Nå det kunne de så altså godt, og takket være Obama, må de gerne lyve om det.
Berlingske:
Søndag d. 21. juli 2019, kl. 11.26
gauth-davh
DAVID RUE HONORÉ
Denne historie er en løgn.
Den er konstrueret af en kollaboratør for et medie, som er i lommen på globalister, psykopater og satanister, og har til formål at miskreditere et vågent mindretal.


Faktacheck:
Korrekt.

Berlingske:
Sådan kunne vurderingen lyde fra personer i gruppen af konspirationsteoretikere i Danmark, der har viet deres liv til at bekæmpe overmagternes ondskabsfulde dagsordener.
Mange vil kende dem som »tosserne«, hvis udsagn for majoriteten af den danske befolkning lyder latterlige. Hos forskere verden over er latteren forstummet.


Faktacheck:
Argumentet er svagt, så bruger man nedladende adjektiver, og kalder folk, der ønsker at stoppe politiske og økonomiske kriminelle handlinger for ”tosser”. I stedet for at kalde dem helte, frihedskæmpere, empatiske, omsorgsfulde, næstekærlige, uselviske som ville være mere betegnende og berettiget.

Formålet med at hetze, nobbe og svine folk til, der ulønnet gør journalisters arbejde og afslører og informerer om "konspirationer", altså kriminelle økonomiske og politiske handlinger, er ikke så meget, at få stoppet dem, det er det også, men meget mere en magtdemonstration, der skal vise andre svagere sjæle, hvad der sker, hvis de også ønsker at gå op imod den mafia, der vitterligt styrer verden. (Se appendix nedenfor). 

Når mainstream medier, som får licenspenge eller mediestøtte, hetzer, mobber, bullyer og lyver om anstændige mennesker med retfærdighedssans, som ønsker at bidrage til en bedre verden ved at afsløre kriminelle økonomiske og politiske handlinger, så sætter de personerne under pres, fra deres omgangskreds. Fra familie, venner, bekendte og kollegaer. Fra alle de mennesker, der har brugt megen tid, hver dag hele livet på at stole på fake news mainstream medier, deres første reaktion er at stole på løgnemedierne, og det ved kollaboratørerne ved medierne. Mange der ikke selv ønsker at blive mobbeofre, de vil hellere selv bidrage til mobningen end selv at blive mobbet. At nogen kæmper og de ikke selv gør det, udstiller dem som kujoner, ikke en rar følelse, så det ubehag de føler giver de videre ved at mobbe, de der taler imod korruptionen, forbrydelserne imod menneskeheden og den systematiske udplyndring af befolkningen. Alt dette er social engineering, og det ved magthaverne alt om. "Skomager bliv ved din læst" og "Hæjjt at flyve dybt at falde" og "Du skal ikke tro du er nooget" er alle noget, der sidder dybt i den danske folkesjæl, vi har ikke som i Frankrig tradition for at tro vi som folk kan udrette noget. Mere om det nedenfor. 

Magthaverne, herunder staten, blandt andre Sundhedsstyrelsen og multinationale virksomheder, ansætter folk til i mainstream medier og sågar på sociale medier til at mobbe og hetze på alle, der våger at gøre, det som burde være journalisternes arbejde:

at afsløre og informere om politiske og økonomiske kriminelle handlinger.

Prøv eksempelvis at skrive om de fire største vaccineproducenter GSK, Pfizer, Sanofi og Merck, som er blevet dømt bøder på USD 35 Mia for at svindle med forskningsresultater med deres medicin.

Dette er endda kun medicin, som de skal forske i, vacciner behøver de nemlig ikke engang at offentliggøre forskningsresultater. Med vacciner, der kan de gøre, som de vil, og de kan ikke retsforfølges for skader påført mennesker af bivirkninger fra vacciner.

Altså virksomheder, som beviseligt svindler, har lov uden nogen form for kontrol, at putte hvad de vil i vores børns vacciner. 

Synes du det er en god ide? Stoler du på, at de kun svindler med medicin? Er du klar over, hvad de fire aktieselskabers motiv er? Er det at redde menneskeliv eller tjene penge? 

Hvordan tjener et multinationalt medicinvareaktieselskab flest penge?

A Ved at kurere mennesker.
B Ved at producere syge mennesker

Hvis det ikke skulle virke at hetze og mobbe ”konspirationsteoretikere”, så lukker man simpelthen deres YouTube konto og facebook.

Eksempelvis så har to af talerne ved JFK – Jorden Frihed Kundskabs demonstration imod 5G og globalisme: prisvindende journalist fra Irish Independent og præsidentkandidat i Irland Gemma O’Doherty, som har startet partiet Anti Corruption Ireland og bestyrelsesmedlem Fritjof Persson fra det svenske parti Populisterna fået lukket sine YouTube kontoer for at afsløre magthavernes korruption. Dettte bare indenfor de sidste to uger.

Berlingske:
»Vi har pludselig fået øjnene op for, at det ikke bare er en perifer og outreret ting. Selv troen på at Jorden er flad, kan have en indflydelse i forhold til at lede folk hen imod de farligere konspirationsteorier,« lyder det fra Christopher French, der er professor i psykologi ved University of London. Han forsker i området »anomalistisk psykologi«, der er læren om paranormale trossystemer.


Faktacheck:
Åh ja, så får den unge journalistspire lige associeret Mads Palsvig med flad jord. Enhver med IQ80 ville ellers checke vores logo og se hvordan det ser ud…en globus…

Herudover har vi en facebook side som hedder Public Service Jagten, som er dedikeret til at oplyse befolkningen om kriminelle politiske og økonomiske handlinger, her står der i betingelserne for at deltage, at ingen posts om flad jord, aliens, secret space program og new age kan postes.
Journalistspiren satser på, at folk har travlt, har tillid til danske mainstream medier, er vandt til i en travl hverdag at stole på one liners. Her ser du one lineren: Mads Palsvig og flad jord. Igen husk på privatejede medier må gerne lyve.

Så påstår han at der er "farlige" konspirationsteorier. Jeg kunne ekstremt godt tænke mig at vide, hvad de er for nogen. Men dem nævner han til min store fortrydelse slet ikke. Der er nemlig ingen.

Målet er ikke at dokumentere noget, målet er at håne, mobbe og bagvaske og få befolkningen overbevist om, at "konspirationsteoretikere" er farlige...for dem, ikke for kriminelle psykopater i magtpostioner, men farlige for almindelige mennesker. 

Og så referencen til anomalistisk psykologi. I USSR blev folk, der stillede spørgsmål til myndighedernes vederhæftighed, erklæret for sindssyge. Behøver jeg uddybe, hvorhen løgnemediet er på vej?

Berlingske:
Farlige overbevisninger
Siden 2006 har Christopher French forsket i konspirationsteoretikernes tankemønstre. Indtil for ganske nylig har det skortet med videnskabelig forskning og viden på området.
»Hvis man ser tilbage på noget af forskningen, var der nogle få isolerede publiceringer her og der, men det blev dengang i virkeligheden ikke set som værende af nogen særlig relevans,« siger han.


Faktacheck:
Besynderligt at forske i konspirationsteoretikere, som i deres fritid ulønnet informerer andre om kriminelle politiske og økonomiske kriminelle handlinger, i stedet for at forske i, hvorfor medierne ikke skriver om magthavernes kriminelle politiske og økonomiske kriminelle handlinger.

Hvorfor ikke forske i, hvorfor befolkningen finder sig i, at privatejede medier gerne må lyve, og Obama laver en Executive Order, der tillader staten at lyve?

Berlingske:
FAKTA
Kendte konspirationsteorier
Chemtrails ─ En betegnelse brugt af tilhængere af chemtrail-teorien, der dækker over passagerflys kondens-spor på himlen, som de mener indeholder kemikalier, der har til formål at gøre befolkningen syg eller døsig.


Faktacheck:
Korrekt.
Kondens forsvinder efter få minutter, chemtrails bliver siddende i mange timer. Se op på himmelen. Hvad ser du? Stoler du på dine egne øjne eller fake news Berlingske?
Tidligere chef for CIA John Brennan har til et møde i CFR (Council of Foreign Relations) fortalt hvordan de sprayer skyerne med ”stratospheric aerosol injections”, NASA har indrømmet at de i over 40 år har sprayet skyerne med diverse metaller, barium, alluminium og strontium men også affald fra kulindustrien og sågar lithium, et medicin, der bruges til at pacificere farlige patienter på sindssygeanstalter. Derudover har selv lille TV2 været ude med et program, at man kan spraye skyerne med kemikalier, for vores skyld naturligvis, for at få verdens temperatur ned med en eller to grader, og Harvard har et program, hvor de sprayer oppe ved Nordpolen. Lav din egen research, der er ingen fare for at danske journalister gør det. 

CIA DIRECTOR JOHN BRENNAN ADMITS TO CHEMTRAILS (STRATOSPHERIC AEROSOL INJECTION)
CIA DIRECTOR JOHN BRENNAN ADMITS TO CHEMTRAILS (STRATOSPHERIC AEROSOL INJECTION)
CIA Whistleblower Speaks Out About Climate Engineering, Vaccination Dangers, and 911
CIA Whistleblower Speaks Out About Climate Engineering, Vaccination Dangers, and 911
NASA admits to spraying Americans with poisonous chemtrails

https://www.naturalnews.com/055183_chemtrails_NASA_lithium.html
Og de indrømmer det selv:

GOVERNMENT QUIETLY ADMITS TO WEATHER MODIFICATION PROGRAM


https://www.wakingtimes.com/2016/12/03/government-quietly-admits-weather-modification-program/?utm_campaign=meetedgar&utm_medium=social&utm_source=meetedgar.com&fbclid=IwAR12FVHOFQW8dv9NM0AMw544B-KiVh7IKGbdS2vUZDQOrTkG6S7zjLeo34g
Berlingske:
Flat-earther ─ Person, som tror, at Jorden er flad.


Faktacheck:
Dette er en konspirationsteori.
Der er endda en konspirationsteori, om at selve teorien om flad jord, er udviklet af CIA, for at kunne latterliggøre ”konspirationsteoretikere” altså folk, der frivilligt og ulønnet ønsker at afsløre kriminelle politiske og økonomiske handlinger med henblik på at stoppe dem til gavn for hele menneskeheden. Så hvis man tror på flad jord, så er alt andet man siger også forkert.
Og som nævnt ovenfor, så får man lige sneget ”flad jord” ind i forbindelse med Mads Palsvig. Som ovenfor, ser man bort fra vores logo, samt at vi direkte forbyder posts om flad jord på vores facebookside Public Service Jagten. Vi holder os til facts, tilståelser, førstehåndsvidneudsagn, alt sammen noget som kan bevises med fuld evidens. Alle informationer vi kommer med kan let faktacheckes af alle, der bruger blot lidt tid på det. Man skal dog gå udenom globalisternes egne faktacheck sider, pudsigt nok siger de altid, at der ikke er noget om snakken. Et eksempel på det er snopes.com som får penge fra Soros for at lyve. Ligesom mainstream medierne. 

Berlingske:
EHS ─ Electro Hyper Sensitivity er en overfølsomhed over for elektromagnetisme og er ikke anerkendt som fysisk lidelse hverken i Danmark eller af WHO.

Faktacheck:
”Ikke anerkendt som fysisk lidelse”. Glimrende eksempel på at Berlingske er et løgnemedie og at myndighederne er sovset ind i ”public private partnerships”, hvor staten ”samarbejder” med multinationale virksomheder.
Definitionen på fascisme er når en stærk og centralistisk statsmagt samarbejder med store virksomheder om at kontrollere og lovgive landet. Et andet er når ytringsfriheden er fjernet. Vi får se om Berlingske publicerer dette svar, som vil blive sendt til Redaktionen. (Naturligvsi gør det ikke det). Og hvad der sker når jeg klager til Pressenævnet.. (Heller ingenting, flertallet i Pressenævnet kommer fra medierne selv, ligesom med alt andet i Danmark, hvis man vil klage over noget, så er det den man klager over, som træffer afgørelse om klagen er berettiget). 

Et eksempel på fascisme er når Sundhedsstyrelsen, statsligt licensfinansieret TV og privatejede medier som Berlingske samarbejder om at promovere Teleindustriens interesser og fuldstændig negligerer de tusindvis af peer reviewed videnskabelige undersøgelser, der påviser at mobilstråling og specifikt 5G i den grad er sundhedsfarligt, inklusive cancerfremkaldende, DNA ændrende og fertilitetsdræbende.
I øvrigt er det direkte forkert, eftersom WHO i 2011 fastslog at 2G og 3G er kræftfremkaldende.
Mere Fakta:
Mobilstråler er cancerfremkaldende, derfor anbefaler alle mobilselskaber, at man ikke holder sin mobiltelefon op til hovedet.
5G er mindst 100 gange stærkere end 3G og 4G.
Forsøg med 5G på mus viser at 100% af dem mister sin fertilitet efter kun én generation.
Mobilselskaber kan ikke blive forsikret for sundhedsskader påført mennesker.
Mobilselskaber skriver i sine aktieprospekter, at de påregner store retskrav i fremtiden fra mennesker, der har fået påført skader på sit helbred.
Cancer blandt unge mennesker er steget med 300% de seneste få år.
Fertiliteten blandt unge mennesker er faldet markant de seneste år.
Og det endda før 5G er rullet ud.
240 uafhængige forskere har lavet en international appel se her:


https://www.5gspaceappeal.org/
Scientists And Physicians Send Appeal About 5G Rollout And Health Dangers To The European Union

http://humansarefree.com/2017/09/scientists-and-physicians-send-appeal.html?fbclid=IwAR1Pea6lpBz_BzSBQ3GD8RX4YBoxYDdYIZ5weIkm08cQN_CwnJ7aZVu1Sfo
Og her på dansk:
5G og Retssikkerhed


https://arbejderen.dk/blog-indl%C3%A6g/christian-f-jensen/5g-og-retssikkerhed?fbclid=IwAR3AN3NTsCmv2ckOMM-xXaRlxzGL0EDVVXqghgUTRuUHyv20hnMCb2V5ds4
For ”lige så meget evidens du kan tygge” se mere på MayDay, EHS-Foreningen og Rådet for Helbredssikker Telekommunikation.

https://www.mayday-info.dk/
http://www.ehsf.dk/
https://helbredssikker-telekommunikation.dk/

Facebook:
Stop 5G udrulning i Danmark


https://www.facebook.com/groups/328780464698224/
https://www.facebook.com/ViSlukker5G/

Og her link til landsindsamlingen imod 5G, hvor vi er i gang med at sagsøge staten med henblik på at få stoppet og fjernet 5G fra Danmark:

Støt indsamlingen:
https://www.landsindsamlingenmod5g.org/

 
I England har man allerede vundet en retssag imod staten:
UK’s First 5G Court Case — And The People Won


https://principia-scientific.org/uks-first-5g-court-case-and-the-people-won/?fbclid=IwAR0v73Z8s0OCVzx-aO-898vGLbOE2hRV4_Q0UDaEV9S-Rumn-U-AQW7pbtc
Nye kæmpe studier bekræfter farerne ved mobilstråling – resultaterne er stærkt bekymrende. To uafhængige statsfinansierede studier i USA og Italien.
24/02/2018


https://radicover.dk/nyheder/store-studier-bekraefter-farerne-ved-mobilstraling.html?fbclid=IwAR0tVPp9R4ICVgotUoE9I9gGEdmTb5JKUtI8DxHEC0jTm9zuLJHjib4ZXmI
https://www.facebook.com/maydaydanmark/photos/a.1414887165456369/2390925311185878/?type=3&theater
Det er simpelthen ufatteligt, at et medie i Danmark med mediestøtte ustraffet kan få lov at sige, at der ikke er dokumentation for at mobilstråler er sundhedsskadelige. Dette nyhedsbrev er sendt til alle medierne i Danmark. Alle redaktører i Danmark er nu i ond tro, når der en dag skal strafudmåles, og de skyldige i denne forbrydelse imod menneskeheden skal for retten.
Berlingske:
Deep State ─ Betegner en stat inde i staten, hvor skjulte organer i virkeligheden leder et land. Eksempler på deep state er set flere gange i historien i forskellige lande, men er af konspirationsteoretikere blevet adopteret som den bærende forklaring på andre teorier.

Faktacheck:
Lidt uklart om Berlingske her indrømmer at fænomenet deep state eksisterer. Journalistspiren er meget ung, og formulerer sig uklart, om det er mangel på erfaring eller med vilje vides ikke. Men ja deep state er et fact, læs:


Tragedy and Hope, af Carroll Quigley. Insider direkte fra Council of Foreign Relations arkiver.
Pawns in the Game, af William Guy Carr.
None Dare Call It a Conspiracy, af Gary Allen.
Committee of 300, af John Coleman.
Protocols of the Elders of Zion, af Sergei Nilus.
CIA. Crime Incorporated of America, af Herbert G Dorsey III.
Confessions of an Economic Hit Man, af John Perkins.

The Economic Hitmen

Wall Street and the Bolshevik Revolution, af professor Anthony Sutton.
Web of Debt, af Ellen Hodgson Brown.
Propaganda, af Edward Bernays.

LÆS HER!!!
 
Rules for Radicals, af Sal Alinsky.
SJWs always Lie, af Vox Day.
Marx & Satan, af Richard Wurmbrand.
Morals and Dogma, af Albert Pike.

Frimurernes allerøverste leder nogensinde forudsagde i 1871 alle tre verdenskrige.

Hvordan kunne han mon det...?
1666 Redemption through sin, af Robert Sepehr.
Hvem var Sabbatai Zevi?
Political Ponerology, af Andrew Lobaczewsky.
Og fra internettet:
REPORT FROM IRON MOUNTAIN:

http://www.stopthecrime.net/docs/Report_from_Iron_Mountain.pdf
https://library.abundanthope.org/index_htm_files/RFIM.pdf
Berlingske:
Modstanden mod vacciner nævner han som en skadelig overbevisning. Vacciner får i alternativt orienterede kredse skylden for at være årsag til bl.a. udviklingen af autisme og kræft.
Et fravalg af vacciner udgør ikke kun en risiko for den enkelte, men for det øvrige samfund, hvis risiko for smittefarer holdes i ave af »flokimmuniteten«, der opretholdes ved, at majoriteten af en befolkning er vaccineret.

Faktacheck:
Korrekt, at vacciner får skylden for autisme og kræft, men også diverse allergier, alzheimer og talrige andre sygdomme.
Hvis folk er vaccineret, så kan de vel ikke blive syge vel? Så hvorfor al den hetz imod folk, der ikke ønsker at udsætte sine børn for de enorme bivirkninger?

Vaccine Injury & Death Stories

https://www.stopmandatoryvaccination.com/vaccine-dangers/vaccine-injury-stories/?fbclid=IwAR2dfjYm0t4e8s_0aUNH0AOf1mwcqqDy_UQUhRrcLZkVn8FmTaHS8LZ9LXo

Se filmen VAXXED, du kan ikke finde den på YouTube, men på Vimeo og Bitchute.
https://vaxxedthemovie.com/
Berlingske:
Først i dette årti har videnskabsfolk for alvor fået øjnene op for teoretikerne, og forskningen er stærkt båret på vej af det amerikanske præsidentvalg i 2016.
»Pizzagate« var den dengang nok mest iøjefaldende teori. Historien gik på, at ledende personer i Det Demokratiske Parti - herunder partiets præsidentkandidat Hillary Clinton og hendes mand, tidligere præsident Bill Clinton - styrede en pædofiliring fra kælderen i et pizzeria i USAs hovedstad, Washington, D.C.


Faktacheck:
Pizzagate drejede sig ikke om Bill og Hillary Clinton, men om hendes kampagne manager John Podesta og Pizzaejeren James Alefantis (J’aime les enfants). Søde Berlinger, hold jer dog bare en lille smule til facts?

Og hvad med mainstrem mediers konspirationsteori om at Trump havde "colluded" med russerne? Hvordan gik det?

Berlingske:
»Konspirationsteoretikere er blevet meget mere mainstream, end de nogensinde før har været. Konspirationsteorier kan have en skadelig effekt, og man er mere udsat for at blive trukket ind i dem, hvis man også tror på nogle af de andre,« siger Christopher French.


Faktacheck:
Hvis nogen er dømt for noget, hvis man har førstehåndskilder og tilståelser, så er det ikke længere en trossag. Så er det konspirations-fakta.

Jeg venter stadig på, at en eneste journalist finder en eneste fejl i de ting jeg er kommet med igennem de seneste 3 år.

De er meget gode til at kalde mig øgenavne: ”Konspirationsteoretiker” og nu også ”tosse!” og ”farlig” er vi også. Men rent faktuelt, er der én eneste ting, jeg er kommet med i 3 år, som har vist sig at være faktuelt forkert? Det korte svar er: Nej!
Inklusive, at jeg har kaldt politikerne på Christiansborg for krigsforbrydere og landsforrædere i tale og på skrift og på video’er, men ingen har sagsøgt mig for bagvaskelse, fordi det er faktuelt. Der er blevet begået mange krigsforbrydelser, Libyen er blot en af dem. Og man er landsforræder, når man afgiver suverænitet til udlandet i strid med Grundlovens regler.

Berlingske:
Britisk forskning har vist, at de psykologiske mekanismer, som afgør graden af, hvor meget kontrol en person føler, at han eller hun har over sit liv, spiller en rolle hos konspirationsteoretikere. De vil ofte besidde det, der i psykologien hedder en ekstern »locus of control«, som betyder, at de ikke føler kontrol over de ting, der hænder dem.

Faktacheck:
Igen slynger man om sig med påstande uden at dokumentere en eneste af dem. Hvilken undersøgelse? Hvem blev udspurgt? Hvor mange? Hvilke spørgsmål?
Dette er niveuaet fra et af Danmarks største dagblade.
Ifølge Berlingske er man altså sindssyg, hvis mån påpeger økonomiske eller politiske kriminelle handlinger, også selvom man kun holder sig til domsfældelser, tilståelser og førstehåndsvidneudsagn, altsa ..fakta. Dette er niveauet for Berlingske.

Berlingske:
Stillede op til Folketinget
Mads Palsvig er formand for partiet JFK21 ─ Jorden, Frihed, Kundskab. Partiet stillede op til folketingsvalget, men kom ikke ind. To dage før Folketingsvalget havde partiet mønstret 2.850 vælgererklæringer.


Faktacheck:
Korrekt. Men vi havde 8.000 støtteerklæringer eller mange flere end Paludan havde tre måneder før valget. Da deep state i Danmark besluttede sig for at få Paludan på stemmesedlen. På få uger under fuld mediebevågenhed fik han skaffet sine vælgererklæringer. Hvorfor mon medierne holdt JFK Jorden Frihed Kundskab helt udenfor medierne? (Se appendix vedhæftet og få 36 årsager/forklaringer).

Berlingske:
På sin personlige YouTube-kanal taler han med stor overbevisning om, hvordan globalistiske djævletilbedere styrer verden, hvordan medierne i Danmark lader sig kontrollere af ondskabsfulde politikere og internationale selskaber, og hvordan et samlet Christiansborg henholder befolkningen i mørke og gennemtvinger gedulgte agendaer.


Faktacheck:
Korrekt. Med stor overbevisning, og intet jeg har sagt er blevet gendrevet på 3 år.

Berlingske:
»Luciferiske« loger, giftige stoffer i vacciner, statsligt kendte pædofiliringe, »chemtrails«, »pizzagate«, »deep state«, og listen fortsætter. Mads Palsvig er med andre ord konspirationsteoretiker.


Faktacheck:
Både og. Jeg holder mig til fakta om kriminelle politiske og økonomiske handlinger, så jeg er vel mere en, der orienterer om fakta om kriminelle politiske og økonomiske handlinger. Noget man i gamle dage kaldte…en journalist.

Berlingske:
På en kold lørdag eftermiddag på Christiansborg Slotsplads i begyndelsen af maj står han med en mikrofon på ladet af en pickup-truck.
»For mange mennesker i Danmark er det helt nyt, at der findes ekstremt onde mennesker, og mange af dem er lige derinde,« råber han til de ca. 50 fremmødte og peger mod Christiansborgs mure.


Faktacheck:
Korrekt. Hvis man enstemmigt stemmer for at bombe Libyen. Enstemmigt stemmer for at sætte 5G op i hele landet til trods for al evidens om, hvor sundhedsskadeligt det er. Hvis man lader privatejede, hvidvaskende banker producere landets pengemængde til gavn for hvem de måtte ønske. Hvis man ikke oplyser befolkningen om Codex Alimentarius, den kommission i Schweiz, der bestemmer over hvor meget gift, der må være i vores mad. (Det er meget!). Hvis man blot 7 dobler grænseværdierne for, hvor meget pesticider, der må være i vores drikkevand, hvis man lyver non stop for befolkningen samtidig med at man tvangsfjerner flere og flere børn og overvåger dem, så er de per definition ektremt onde mennesker. Og medierne er medskyldige i alle forbrydelserne ved at dække over dem.

Berlingske:
På trods af sin dybe foragt for politikerne stillede Mads Palsvig op som løsgænger til Folketinget i Københavns omegns storkreds.


Faktacheck:
Korrekt, jeg stiller op i protest, fordi ingen andre gør det. Med lov skal land bygges. Når vi kommer af med løgnerne og bedragerne på Borgen, så kan vi få en ordentlig lovgivning.

Berlingske:
Mads Palsvig ønsker, at vacciner skal varedeklareres som kræftfremkaldende, samt at unge skal undervises i »medieløgne i mainstream medier og deres effekt på samfundet«.


Faktacheck:
Vi har 33 mærkesager. Unge journalistspire har udvalgt to af dem. Hvorfor ikke nogen af de andre? Til trods for han kun har valgt to kunne han ikke en gang citere dem korrekt. Vi siger ikke, de skal varedeklareres som kræftfremkaldende. Det kan enhver checke på www.jfk21.dk.
”Vacciner skal indeholde en varedeklaration, herunder om den indeholder formaldehyd, kviksølv, aluminium eller andre kræftfremkaldende og sundhedsskadelige ingredienser”.
Der er meget stor forskel på, det den unge journalistspire skriver, og det vi reelt skriver. Endnu et eksempel på deres medieløgne og manipulation.

Berlingske:
Demonstrationen handlede om 5G-netværk ─ Mads Palsvigs selverklærede vigtigste mærkesag, som de fremmødte er drevne modstandere af.


Faktacheck:
Korrekt.

Berlingske:
5G står for den femte generation af mobilt netværk, der er hurtigere end det nuværende 4G. I foråret 2018 indgik et enigt Folketing i et nyt teleforlig, der bl.a. handler om, at Danmark skal være førende i udrulningen af det nye netværk.


Faktacheck:
Forkert. 5G netværket er ikke blot en videreudvikling af 4G. Det er et mikrobølgevåben udviklet af militæret. Derfor hører 5G ikke under Indenrigsministeriet men Forsvarsministeriet. Det kaldes bedragerisk 5G for at misvise befolkningen, så de tror det blot er lidt mere af det samme.

Berlingske:
En rapport fra World Health Organisation (WHO) fra 2011 er for skeptikerne et yndet argument for at stoppe 5G-udrulningen. WHOs cancer-agentur kategoriserede i 2011 radiofrekvent stråling som værende »muligt« kræftfremkaldende, men understregede at sammenhængen mellem bølgepåvirkning og cancer ikke kunne fastslås. 5G er ikke desto mindre »en forbrydelse mod menneskeheden«, mener Mads Palsvig.


Faktacheck:
At mobilstråling er cancerfremkaldende har talrige undersøgelser påvist. Korrekt at det er en forbrydelse imod menneskeheden. Det får journalistspiren, dog ikke penge for at påpege.

Berlingske:
<Foto med fire demonstranter med pap-TV over hovedet>


Faktacheck:
Berlingske påstår at de fire med paphoveder er JFK’ere eller medlemmer af JFK. Det kunne han have fået afkræftet ved blot at have spurgt en af dem om det. Ingen af de fire er JFKere. Flere af dem er ovenikøbet imod JFK og bagtaler og bekæmper JFK. De havde været til høring i Folketinget, hvor blandt andet en af vores talere ved demonstrationen professor Olle Johansson fra Karolinska Instituttet var med.

Berlingske:
»5G er jo meget, meget alvorligt. Det afslører, hvordan de alle sammen er korporatister. De er i lommen på de multinationale selskaber. Så det er logisk for mig, at befolkningen får nok en dag. Derfor vinder vi selvfølgelig,« siger han.
Jeg har talt med forskere, som er uenige med jer, og som mener, at konspirationsteoretikere er en trussel ─ er I det?
»Vi er en trussel på den måde, at vi repræsenterer almindelige menneskers interesser. Det nuværende system kan kun virke, fordi de lyver for befolkningen. Vi er en sandhedstrussel, kan man kalde det,« siger han.
Valgnederlag
Mads Palsvig blev ansat på Fondsbørsen i 1986 som 21-årig i et vekselererfirma. Derfra skabte han sig en storstilet finansiel løbebane som investment banker hos en række finansielle supertankere som Morgan Stanley, Credit Suisse First Boston og Danske Invest.


Faktacheck:
Det var i 1985. Og jeg har aldrig arbejdet for Danske Invest. Det var Danske Bank.

Berlingske:
I 2011 fik karrieren imidlertid en brat afslutning til en frokost på Lanesborough Hotel i London, hvor han luftede sine tanker om et nyt pengesystem og med egne ord »grillede« en kvinde ved bordet. Kvinden viste sig at være Janet Yellen, forhenværende direktør for den amerikanske centralbank, og måneden efter, fortæller han, blev han »smidt ud« og »blacklistet«.
I slutningen af maj bliver han inviteret til sin første paneldebat på et bibliotek i Lyngby.
Berlingske spørger ind til Mads Palsvigs 5G-mærkesag:
Der er divergerende meninger om, hvorvidt 5G er skadeligt. Hvad hvis du tager fejl?
»Det er ikke mig, der skal bevise det. Jeg er obligationshandler, skal jeg bevise, at 5G er farligt?«
Nu er du partileder.
»Så er jeg partileder. Skal det være en partileder, der beviser, at 5G er sikkert for befolkningen? Det kan da vel ikke være en partileders job.«
Du nævner også WHO ...
»Ja, de siger, at 4G-mobilstråler er kræftfremkaldende, og 5G er altså endnu værre.«
Men de siger jo ikke, at det er kræftfremkaldende, de siger, at det muligvis ...
»Ej, prøv at høre her. De kalder det 5G, fordi det skal lyde som en videreudvikling af 4G. 5G er noget helt andet, det er et mikrobølgevåben, der er udviklet af militæret til crowd control.«
Hvor står det henne?
»Ja, det står i al den forskning. Tror du, jeg har den på mig her i baglommen?«
Nej, men det kunne være, at du kunne nævne nogen?
»Du kan få, lige så meget du kan tygge af evidens. Telekomindustrien har ikke noget evidens.«
MADS PALSVIG, FORMAND FOR PARTIET JFK21
»Det er ikke mig, der skal bevise det«
Du nævnte WHOs undersøgelse, som du siger viser, at 5G er sundhedsskadeligt, men det er jo ikke det, den beviser.
 
»Det ér cancerfremkaldende, det ved man, det er der masser af undersøgelser, der viser også. Sågar fra WHO.«
Men efterfølgende studier har vist, at det ikke er muligt at få de samme resultater. Det har WHO selv været ude at sige.


Faktacheck:
Hvis en undersøgelse efterfølgende ikke når samme resultat, så betyder det ikke, at de foregående var forkerte. Eksempelvis, hvis man undersøger om der findes sorte svaner i Danmark, så er konklusionen, at det gør der ikke. Men det beviser ikke at der ikke findes sorte svaner. Fordi de findes i New Zealand.
Hvis blot en undersøgelse, viser at mobilstråler er kræftfremkaldende, så er de kræftfremkaldende.

Berlingske:
»Altså selvfølgelig ... WHO er jo også kontrolleret, ikke også? Og der er mange af de forskere, som ikke kommer frem med ...«
Men er WHO så både kontrolleret og ikke kontrolleret?
»WHO er meget, meget, i høj grad et stort stykke hen ad vejen kontrolleret. Jeg refererer kun til WHO, fordi hvis de indrømmer det, tager folk det for gode varer, men du kan også finde meget research fra folk, der har arbejdet i WHO.«
»Men igen, det er jo ikke mig, der skal bevise, at det er sundhedssikkert, og det har de altså ikke bevist.«
Valgresultatet endte med at blive et nederlag for formanden. Med kun 880 stemmer blev Mads Palsvig ikke valgt til Folketinget, og det er en skuffelse, fortæller han i slutningen af juni.
»Jeg vil være hudløst ærlig og sige, at jeg havde aldrig regnet med at få 20.000 stemmer. Jeg havde gættet på 5.000, og at jeg kun fik 880, var en ret stor skuffelse, for vi havde jo skaffet 1.200, der havde skrevet under i valgkredsen,« siger han:
»Vi har brugt mange penge på busreklamer, helsides avisreklamer og valgplakater. Der er mange, der tror, at det kunne være valgsvindel. Hvis ikke det er valgsvindel, så er det godt nok skuffende.«
Politiske frustrationer
Michael Bang Petersen er forsker i politisk psykologi på Aarhus Universitet, han er i øjeblikket i gang med et stort studie i samarbejde med Niels Bohr Institutet i København om spredningen af falske nyheder og hadsk tale på nettet.
Forskningen er endnu uafsluttet, men de hidtidige resultater er opsigtsvækkende.
»Vi kan se, at der i Danmark er omkring ti procent af befolkningen, som ikke er afvisende over for brugen af vold til at opnå politiske mål,« siger han.
De samme ti procent af befolkningen deler eller har delt konspirationsteorier og falske nyheder på nettet, fortæller Michael Bang Petersen.


Faktacheck:
Her ser vi endnu et eksempel, hvor Berlingske blot slynger en fuldstændig udokumenteret påstand. Altså at de samme 10%, der laver journalisternes arbejde og skriver om kriminelle politiske og økonomiske handlinger, er voldelige. Hvor er den undersøgelse? Hvor kan man se den?
Den slags påstande bliver brugt til at begrænse folks ytringsfrihed endnu mere end den allerede er. Vi har fascisme i Danmark. Medierne er fulde af løgn, og staten samarbejder med multinationale virksomheder om lovgivningen og styringen af landet.

Og igen kalder journalistspiren det for "falske nyheder" uden at nævne et eneste eksempel, hvor jeg er kommet med falske nyheder. Dette er niveuaet for "journalistik" i Danmark på Danmarks næststørste dagblad.

Berlingske:
Niels Bohr Institutets forskere har fået tilladelse til at »skrabe« data fra tusindvis af sociale medie-profiler i Danmark og USA for at analysere delingen af det falske indhold.
»Vi har set på, hvilken vej sammenhængen går ─ bliver man voldelig af at læse alle de her konspirationsteorier eller omvendt? Vores forskning peger på, at det er et voldeligt sindelag, der får folk til at sprede konspirationsteorier,« siger han:
»Der er relativt store grupper i Danmark, som er så frustrerede med deres placering i samfundet, at de har lyst til at sprede falske nyheder.«


Faktacheck:
Nå så folk, der laver journalisternes arbejde er voldelige?
Det er en hel gak gak argumentation og igen fuldstændig udokumenteret. Hvor mange, der skriver om magthavernes og de store multinationale virksomheders forbrydelser imod menneskeheden er dømt for vold? Og er den procent højere eller lavere end landsgennemsnittet?
Så folk, der er frustrerede over reelle forhold og reelle kriminelle politiske og økonomiske handlinger ”får lyst til at sprede falske nyheder”. Helt fuldstændig gak gak. Mon ikke de får lyst til at sprede faktuelle informationer om de faktiske forhold?
Hvem spreder falske nyheder?
Staten spreder falske nyheder. Jfr ovenfor Obama’s Executive Order, at staten kan gerne må komme med propaganda. Og virksomhederne har vundet retssager, at de ikke behøver tale sandt.
Og hvem har interesse i at komme med falske nyheder? Det må vel være dem, der begår kriminelle politiske og økonomiske handlinger.
Pudsigt nok ejes 90% af alle medier i Vesten af kun 5 firmaer. Og ejerne af de fem virksomheder, er sammenfaldende med ejerne af de multinationale virksomheder, som står for en stor del af de forbrydelser som "konspirationsteoretikerne" afslører og gør mainstream journalisternes arbejde ved at offentliggøre.

Berlingske:
Før sandheden får sko på
Aarhus Universitets og Niels Bohr Institutets undersøgelser har vist, at konspirationsteorier og falske nyheder spreder sig langt mere effektivt end faktuelle nyheder.
Christopher French ved ikke, hvad løsningen er. Vi lever i en verden, hvor konspirationsteorier er »mainstream«, og vi kan lige så godt vænne os til det, fortæller han. Det er blevet meget sværere at kende forskel på sandt og falsk.
»Der er et citat, som vist tilskrives Churchill, der lyder: 'En løgn kan rejse halvvejs rundt om Jorden, før sandheden har fået sko på',« siger Christopher French.
Citatet tilskrives imidlertid ikke Winston Churchill, men Mark Twain som skulle have sagt det i 1919.
Mark Twain døde i 1910.


Faktacheck:
Konklusionen er at denne artikel er endnu et eksempel på hvor elendigt, det står til med journalistisk arbejde i Danmark.
 
Jeg vil nu sende dette skriv som artikel til Redaktionen på Berlingske og kræve, at alle faktuelt forkerte oplysninger bliver rettet, samt at hele mit skriv bliver bragt i avisen som svar på tiltale af det forsøg på karaktermord, de så pinligt klodset har forsøgt. Jeg vil også indbringe den for Pressenævnet. Resultatet af begge vil være negativt, eftersom vi lever i et dybt fascistisk land med en stærkt angstpræget befolkning, som lever i selvvalgt ignorance, og hvor mange vælger at hjælpe forbrydere som journalistspiren i at mobbe, hetze og bagvaske ordentlige mennesker, der blot ønsker at afsløre og informere om kriminelle økonomiske og politiske handlinger, det de skyldige og deres betalte kollaboratører kalder "konspirationer", i stedet for at komme op af stolen og med i kampen for retfærdighed, for en bedre verden, for en sikker verden, for en verden med velfærd og omsorg til alle. 

Når Danmark en dag bliver demokratisk, bliver der et RETSOPGØR, og alle modtagerne af denne artikel vil være i ond tro, når straffen skal udmåles.

Disclaimer:
Jeg har bestemt ikke sagt, at nogle journalister eller redaktører er rotter. Ligesom Berlingske heller ikke direkte har sagt, jeg er tosset, farlig eller konspirationsteoretiker…nå jo det har de jo så. Men i hvert fald jeg siger ikke, at de er rotter. Jeg siger blot, at de har ageret ligesom rotter gør, når de møder ny mad, de ikke har prøvet at spise, så sender de en rotteunge. Og i 3 tilfælde, både TV2, Information og Berlingske, har man sendt en af de yngste medarbejdere. Så de har handlet ligesom rotter gør, det gør dem ikke til rotter, kun rottelignende, og altså kun på det område. Men måske også andre, det må være op til læseren og de der kender dem bedre end jeg gør, at vurdere. Efter denne artikel er de i hvert fald i ond tro om alle nævnte emner ved et kommende retsopgør, skulle Danmark nogensinde blive et demokratisk land. 

De der kender mig ved, at jeg er hamrende ligeglad med, hvad logesvin, kollaboratører og selvvalgte ignorante mennesker med sindslidelserne cognitiv dissonans og Stockholm syndrom mener om mig. Men et angreb på mig, er et angreb på JFK – Jorden Frihed Kundskab, så derfor er jeg forpligtet på vegne af næsten 1000 medlemmer af JFK til at give svar på tiltale. Det er hermed gjort.

Nedenfor er et billede af en rotteunge, som har spist rottegift. Enhver lighed med mennesker er fuldstændig utilsigtet.
Her er en stakkels rotteunge, der har  spist noget den ikke kunne tåle...
 
Appendix:

Forklaring på hvorfor medierne i Danmark ikke vil omtale JFK – Jorden Frihed Kundskab, samt
36 måder hvorpå du kan se om din politiker er styret af banksterne og globalisterne, så nævner de ikke:

 
1                        at pengeskabelsen sker i de privatejede banker hovedsageligt til fordel for få priviligerede kunder, i stedet for hele befolkningen.
2                        at der ikke er nogen grund til at mennesker betaler renter. Et medlemsejet realkreditinstitut eller privatejede banker kan sagtens låne penge ud rentefrit til realkreditlån, billån og kassekredit med sikkerhed i bolig, bil og borgerdividenden fra pengeskabelsen.
3                        at 2 fly ikke kan få 3 tårne til at styrte sammen.
4                        at dine frihedsrettigheder bliver frataget dig gradvist.
5                        at alle de ulovlige krige er baseret på krigspropaganda og medieløgne på fake news mainstream medier, og i stedet forsvarer de løgnene med: ”Nåh ja, det var en fejl, men denne gang, der er den og den vitterlig en diktator, så denne gang er det ok at vi tager ned og bomber landet”.
6                        5G og alle de rapporter fra eksperter om hvor farligt det er for mennesker, dyr, insekter og planter.
7                        Ligeledes vedrørende såkaldte ”Smartmetre” som sender farlig stråling ud non stop og kan bruges til at overvåge dig.
8                        farerne ved vacciner og stiller ikke krav om fuld varedeklaration samt at producenterne skal kunne retsforfølges i tilfælde af vaccineskader, at de fire største vaccine producenter har betalt USD 35 Mia (DKK 220 Milliarder!) i bøder bare de seneste 10 år. (Pfizer, Senofi, GSK, Merck).
9                        Codex Alimentarius, som er et ikke folkevalgt organ i Schweiz, der bestemmer hvor meget gift, konserveringsmidler og bestråling der må være i din mad.
10                      at det koster mere at administrere kontanthjælpen end der bliver udbetalt i kontanthjælp.
11                      at en bolig er en menneskeret og at der står i Grundloven, at man har ret til offentlig forsørgelse.
12                      at kun danske virksomheder betaler selskabsskat, mens store multinationale virksomheder via reglerne om transfer pricing sørger for at lægge deres overskud i skattely. De nævner naturligvis heller ikke, at man let kunne sikre et retfærdigt skattesystem ved at fjerne selskabsskatten og i stedet indføre en digital omsætningsafgift på 1% på transaktioner ind og ud af danske pengeinstitutter.
13                      At MOMS kunne afskaffes og erstattes af en OMS, som ikke kan trækkes fra og derfor kan have en meget lavere sats, giver stort set intet regnskab og bogholderi, gør det sværere at lave bedrageri, vil give mere beskæftigelse i servicefagene, fordi en større del af indtægten for staten vil komme på import af varer.
14                      At indkomstskatten er tyveri og ikke sikrer indkomstudjævning. Det vil skat på forbrug og digitale pengetransaktioner kunne sikre meget bedre.
15                      At mennesker betaler et hav af grønne afgifter men virksomhederne som forurener mest ikke betaler dem.
16                      At afskaffelsen af 179 kommuner og centraliseringen har været katastrofal for lokalsamfundene og ikke givet borgerne bedre service, men kun mere bureaukrati og teknokrati.
17                      At der ikke er habilitet i Danmark, når de der klages over selv kan bestemme om klagen er berettiget.
18                      At det er et problem, at politikere kan love et under valgkampen, og så så snart de er i Folketinget stemmer stik imod deres valgløfter.
19                      At medlemskab af en loge med hemmelige regler og krav om at adlyde alle ordrer udstukket fra logen er uforeneligt med demokrati og derfor bør være forbudt medlemmer af Folketinget, ledende stillinger i administrationen, politiet og domstolene.
20                      At når nu vi har deltaget i så mange ulovlige krige, som efterfølgende viser sig, at være startet på baggrund af krigspropaganda og medieløgne på fake news DR, så bør Forsvarsministeriet koncentrere sig om forsvaret af Danmark, og kun forsvar, ikke angreb.
21                      At Danmark ikke må deltage i falske flag operationer a la Operation Gladio og Operation Northwoods.
22                      At lån fra IMF og World Bank til fattige lande naturligvis skal være rentefrie. Ellers er det ikke hjælp men udbytning.
23                      At de såkaldte frihandelsaftaler er grundlovsstridige, fordi vi afgiver suverænitet til multinationale virksomheder.
24                      At virksomheder der laver forbrydelser imod menneskeheden ikke blot skal have bøde, men bør tvangsopløses.
25                      At EU ikke er demokratisk, men styret af en ikke-folkevalgt Kommission.
26                      At vi aldrig skal have elektroniske stemmemaskiner, fordi de kan, og er blevet, hackes/hacket.
27                      At naturmedicin bør ligestilles med allopatisk medicin og at staten bør hensætte midler til forskning i naturmedicin, eftersom de multinationale medicinalvarefirmaer ikke vil gøre det, fordi de ikke kan patentere naturen.
28                      At landbruget bør være 100% økologisk, GMO og pesticide-frit. Og hvorfor er der næsten ingen permakultur?
29                      At chemtrails foregår hver dag i skyerne over Danmark og at enhver form for vejrmodificering ikke kan forekomme i Danmark uden først at have haft en folkeafstemning og derpå fuld offentlighed med resultaterne. (Bare se op i luften, og lav/se målinger af jord og vandløb).
30                      At børn og unge bliver uddannet til at være ordrefølgere og ikke at tænke selv. De lærer eksempelvis ikke Trivium og lærerne lærer ikke at tage hensyn til hvert barns individuelle indlæringssystem.
31                      At mainstream medier i Danmark skal være bundet af reglerne om Public Service, det vil sige de skal tale sandt, hvis de nyder godt af licensmidler og mediestøtte. Det er ikke godt nok at sætte ordet ”forlydender” ind inden de offentliggør en medieløgn fra Reuters eller API.
32                      At planten hamp kan producere alt som i dag er lavet af plastik. Og at hamp er naturligt nedbrydelig og dermed bedre for naturen.
33                      At politiet bruger 1/3 af budgettet på indkøb af materiel og konsulentydelser.
34                      At planlagt forældelse af produkter bør enten forbydes eller pålægges en stor afgift.
35                      At vi bør betale krigsskadeerstatning til de lande vi har bombet i ulovlige angrebs og plyndringskrige på vegne af banksters og globalister. Vi må så efterfølgende finde muligheder, hvorledes vi kan beskatte de personer, der har tjent på krigene.
36                      At Marakesh aftalen vil give FN mulighed for at sende millioner af immigranter ind i EU, hvorved den nationale identitet forsvinder, nationalstatens suverænitet sættes ud af spil og velfærdsstaten bryder sammen, og der vil komme borgerkrigslignende tilstande, hvor alle må bo i sikre områder med private vagtværn, som kun de allerrigeste gør i dag. At DF var parlamentarisk grundlag for at Løkke skrev under er blot endnu et eksempel på at alle partier i Folketinget er styret af deep state. Ikke et medlem af DF ville have skrevet under på Marakesh-aftalen.

Forvaltningsekspert: Strålerådgiver i Sundhedsstyrelsen inhabil gennem årrække

Christoffer johansson som fake news DR benytter som deres altid villige "ekspert" indkaldt til at påstå at holocaust-og overvågnings-mikrobølgevåbenet 5G "ikke er spor farligt" er prototypen på en INHABIL person. 

Hans "relation til el-, energi- og teleindustrien startede tilbage i 1994".

Er det ikke pudsigt at ingen af de "forskere", som er ansat af tele-industrien finder nogle farer ved strålingen?

Mens 240 forskere fra over 40 lande i utallige peer-reviewed studier PÅVISER AT DET ER FARLIGT og det vælger fake news DR at se bort fra. 

Hvorfor mon fake news DR altid vælger at læne sig op af inhabile forskere?

Hele bestyrelsen i fake news DR er grundigt orienteret om farerne ved holocaust-mikrobølgevåbenet 5G og er nu i ond tro, når ansvaret for denne forbrydelse mod menneskeheden skal placeres.

Vi kræver og forventer at fake news DR lever op til sine public service forpligtelser, og stopper med bevidst at lyve og fejlinformere den danske befolkning, jo længere det fortsætter des flere vil pådrage sig strafansvar.

Når vi har vundet retssagen over statan, så fortsætter vi med civile søgsmål imod alle medskyldige i denne forbrydelse imod menneskeheden og flere andre.

http://forskning.dk/laege-christoffer-johansen-inhabil/?fbclid=IwAR2-3926k3Bhh2RPqU7aoMDA9V2OfJnzrI8IPSWEY_7nMcURZkawZyJPfKg

Everything Wrong With The World In 5 Minutes Or Less

Er du frisk på at hjælpe? Man vil få hjælp af JFK - partimedarbejdere til at komme i gang.

Skriv gerne tilbage, hvis du vil hjælpe, og hvilken opstillingskreds du bor i.
Ja selvfølgelig vil jeg hjælpe med at stoppe psykopaternes destruktion af Jorden!
Ja, det er så ikke heeeeelt rigtigt.....der er et lille parti i Danmark, der har recepten:

Læs
 https://www.jfk21.dk/category/partiprogram/
En statsadministration, der ikke kan få signalerne på S-Togs strækningerne til at virke på 7 år, mener den skal have lov til at sætte sindssygt farlige mikrobølgevåben op hver 50 meter foran vuggestuer og vores soveværelser!?!


What could possible go wrong???

Flere og flere JFK'ere laver deres egne flyers, det er ovennævnte og nedenstående eksempler på.

Men husk også at du kan finde flyers på www.jfk21.dk klik på omJFK21 og klik på flyers.

Flyers med politiske budskaber kan lovligt puttes i alle postkasser i Danmark, fordi politiske budskaber er en del af ytringsfriheden og ikke reklamer.


Kridttegninger på gaden er lovlig markedsføring!

Når det handler om markedsføring, går nogle virksomheder nye veje. De skaber opmærksomhed via kridttegninger på offentlig vej, men er det ikke ulovligt?

Når det handler om markedsføring, går nogle virksomheder nye veje. De skaber opmærksomhed via kridttegninger på offentlig vej, men er det ikke ulovligt?

”Nej, det er ikke ulovligt at tegne med kridt på offentlig vej, hvis du som virksomhed ønsker at gøre reklame på den måde”. Det fortæller advokat Simon Hauch fra Advodan i Lyngby. Det er heller ikke et lovkrav, at der indhentes tilladelse fra kommunen først, men det kan være en god idé at tage en dialog med kommunen om det, før man giver sig i kast med kridtmaling. ”Hvis kommunen siger nej eller kommer med forskellige indvendinger, kan du kontakte en advokat, for du har med den nuværende lovgivning loven på din side, og der burde derfor ikke være nogen problemer i det juridisk set”, tilføjer han.  

Simon Hauch har ført sager for klienter, der kom i klemme på grund af deres markedsføring i det offentlige rum. En tidligere klient, medievirksomheden Citrus Media, blev frifundet i en sag, der netop omhandlede kridttegninger på offentlig vej. Citrus Media havde for deres klient Calvin Klein tegnet deres virksomhedslogo på vejen med kalkbaseret spraymaling. Københavns Kommune anmeldte dem til politiet for både hærværk og overtrædelse af vejloven.

Simon Hauch fortæller, at retten i deres afgørelse om frifindelse lagde vægt på, at den spraymaling Citrus Media havde anvendt, ville forsvinde naturligt efter 1-10 dage, og da eventuelle rester nemt kunne vaskes af, kunne det ikke betegnes som hærværk. Retten lagde endvidere vægt på, at den anvendte kridtspray var stort set lige så nem at vaske af som den kridt børn bruger, når de tegner med kridt på vejen.

Efter frifindelse for hærværk allerede i byretten, blev det afgjort i landsretten, at der heller ikke var tale om overtrædelse af vejloven, som var det sidste springende punkt i sagen. Som virksomhed kan du ellers risikere at overtræde vejloven og få en bøde, hvis der ligger forskellige former for materiale eller affald tilbage på vejen efter endt reklamekampagne. 

Uanset lovgivningen kan den enkelte kommune også have sine holdninger, hvor det som virksomhed kan være svært at vide, hvad der er op og ned. ”Hvad der er okay for én kommune, er måske ikke i orden for en anden kommune, men uanset hvilken holdning kommunen har, er det ikke ulovligt at tegne på vejen med kridt, hverken som privatperson eller i erhvervsmæssigt øjemed”, siger Simon Hauch.

”Afgørelserne om kridtmaling åbner op for muligheden for anden form for reklame i det offentlige rum end kridt. Eksempelvis er det svært at se, at en lysreklame på vejen skulle være ulovlig. Dette i al fald så længe den ikke er til gene eller fare for trafikken”, afslutter Simon Hauch.
Kilde: Advodan Lyngby
https://www.advodan.dk/advodan-lyngby/nyheder/kridttegninger-paa-gaden-er-lovlig-markedsfoering!-8982/?fbclid=IwAR3vxDyNge13IBTB8E0QU085UIabN3TEw5mCM1HQgzLUeGIeg12p0daSESo

Når i kridter, så skriv også meget gerne:

"JFK21.DK", "STOP 5G" og/eller "Øjenåbner.com"

For information se link her: 

https://www.øjenåbner.com/
Hvordan kridter man mest effektivt? Se med her:

Hvordan kan man lettere skrive med kridt på veje og offentlige pladser?

Vil du være med til at stoppe globalisternes destruktion af Jorden?

Så join JFK, bliv medlem, det koster kr 240 om året.

https://www.jfk21.dk/medlemsskab/
I en verden styret af mennesker, hvor mange af dem går ind for krige, at pengeskabelsen skal tilhøre få priviligerede, at pædofile ikke skal retsforfølges, pesticider og GMO i vand og mad, cancerfremkaldende 5G, censur, familien nedbrydes, Big Pharma forgiftning af befolkningen, centralisering, bureaukrati, medieløgne og krigspropaganda, er alle, der ikke er vrede enten underkuede kujoner eller (vidende eller uvidende) kollaboratører.

Jeg siger det rent iagttagende, helt uden vrede, blot en faktuel observation.

Gandhi har ret:

NU SKAL VI FORTSÆTTE VORES ARBEJDE, VI SKAL UD AT SKAFFE VÆLGERERKLÆRINGER, OG VI HAR BRUG FOR STØTTE TIL FLYERS:

Støt vores arbejde:

MobilePay 19680
Merkur Bank   8401  1298811
AL-Bank        5301  0263080

Alle beløb hjælper!

Og kom og vær med til at sætte mennesket, naturen, dyrene og insekterne over maskinen, robotterne og virksomhederne.

De sidstnævnte skal tjene de førstnævnte og ikke omvendt!

Mange travle hilsener

Mads 

Skrevet af Zandra:

De lover dig FRED mens de foranlediger KRIG.

De lover dig BEDRING mens de gør dig FATTIGERE.

De lover dig RETFÆRDIGHED mens de dækker over KRIMINALITET.

De lover dig FORANDRING men lyver HVER GANG.

De lover dig SIKKERHED mens de tager dine RETTIGHEDER.

De lover dig at stoppe TERRORISTERNE mens de supplerer dem med VÅBEN.

De lover din STEMME hjælper demokratiet mens du ikke ser deres falske EMPATI og HYKLERI i øjnene.

Det har stukket som en kniv i maven, at indse og erkende hvor enig jeg desværre er i ovenstående som nedenstående.
Så hvis du synes systemerne lever op til hvad de lover, behøver du heldigvis ikke læse videre. Men er du én af dem som er i tvivl om hvor du skal sætte dit kryds - ja så giv os alle en chance, ved at checke ud hvad JFK21 - JORDEN-FRIHED—KUNDSKAB står for og læs hvad alle JFK’s 31 mærkesager handler om.
På perfekt vis beskriver JFK’s formand Mads Palsvig i et nyhedsbrev, hvor det bl.a. er skoen trykker.
Vores dybt korrupte presse og journalister der er tilfredse med at være kollaboratører og propagandaarm for de multinationale virksomheder og deres superrige skattesvindelende, storforurenende, krigsliderlige, kleptokratiske hemmelige ejere.

Spot on Mads.

Og skal der ske en ændring OG DÉT SKAL DER, må det starte med os selv og vores tankegang. At indse vores trækken på skuldrene når vi siger “så’n er det joh” ikke ændre nogetsomhelst...tværtimod, så har “de” opnået hvad de ville og det er, at få endnu mere frit spillerum.

 

Kære Skole

Har I tænkt over jeres ansvar i forhold til vores børns sikkerhed med en hverdag fyldt med skadelig trådløs stråling?
Vi er mange forældre og borgere, der er bekymrede og som kæmper for at oplyse bl.a. vores børn og unge om risici og konsekvenser ved trådløs teknologi.
Mainstream-medierne har af kommercielle årsager fået mundkurv på, og fortæller ikke sandheden, mens Telecomindustrien udfører deres eksperimenter på levende mennesker uden vores vidende og samtykke.
Vores børn er ikke til salg for guld og hverken de eller vi andre vil være forsøgsdyr for en uansvarlig teknologisk udvikling og pengeindustri.

Vi ønsker derfor, at I vil finde kablerne frem og beskytte vores børn og fremtiden og lære vores børn at bruge trådløst udstyr med omtanke samt vise hensyn i offentlige rum.

Et emne der ikke kan tåle at vente…

Wi-Fi og stråling i almindelighed:
Einar Flydal (pensioneret kommunikationsekspert) forklarer på baggrund af Carl Hecht (dobbelt dr. og professor i neurofysiologi og pensioneret professor i eksperimentel- og klinisk patologisk fysiologi ved Humboldt-universitetet i Berlin) at vi som ekstremt fintfølende bio-elektriske væsener er afhængige af jordens naturlige Schumann-frekvenser til at styre og samordne centrale kropsfunktioner blandt andet det cirkadiske system (døgnrytmen).

Den menneskeskabte trådløse: mikrobølgekommunikation, der er meget strengt ordnet, polariseret, taktfast og skarp, tåler vi derimod ikke.
Ud over den højfrekvente stråling som Wi-Fi udsender til dataoverførsel udsender den blandt andet også et lavfrekvent 10 Hz signal, et såkaldt "fyrtårnssignal", der råber ud til omgivelserne: "Her er jeg! Er der nogen, der vil i kontakt”?
Dette kunstige monotone 10 Hz-signal fra Wi-fi’en overdøver de naturlige Schumann-frekvenser og sætter dermed kroppens bioelektriske system under permanent belastning for at kompensere eller tilpasse sig.
Ud over at påvirke en række funktioner, såsom søvn og DNA-reparationer, så fortsætter hjernens signalering efter at eksponeringen er var ophørt.
Der sker altså en læring - en slags stresshukommelse, hvilket er det mest alvorlige.
Et forskningsforsøg fra 2017 ved professor Wolfgang Schöllhorn fra Mainz Universitet, hvor en læge fik målt hjernens EEG, mens forskelligt trådløst udstyr blev tændt i en bil, viste voldsomme udslag, da Wi-Fi'en blev tændt og blev sammenlignet med en stresstilstand. Se her:
https://vimeo.com/244746945?fbclid=IwAR0qCHDAVz3QYb2R2HhGSgszeWYqJN-ZOqRNuCvoDm0PyGCGpLuculDJJBo
Vi anser derfor Wi-Fi i skoler for en uhyrlighed og er fortvivlede over hvor fraværende kundskaben er om hvor grundlæggende vigtige de ekstra lavfrekvente svingninger på 0,5 til 30 Hz er for livet på jorden.
Over 230 forskere fra mere end 40 lande har i et fælles skrift til bl.a. EU udtrykt deres alvorlige bekymringer med hensyn til den allestedsnærværende og stigende eksponering for EMF genereret af elektriske og trådløse enheder. Til trods for disse mange internationale advarsler er det kun et par danske ”eksperter” som myndigheder og medier benytter, og de arbejder for Telecom-industrien og er derved inhabile.
Se mere her :
https://helbredssikker-telekommunikation.dk/nyheder/5g-appel-eu
https://www.landsindsamlingenmod5g.org.

Symptomer/skader forvoldt af trådløs Stråling:
Det påvirker først og fremmest hovedet idet flere undersøgelser tyder på, at strålingen gør blodhjerne-barrieren utæt. Det kan føre til, at skadelige og toksiske stoffer kan komme ind i hjernen.
Synlige symptomer og skader kan være hovedpine, hukommelses- og koncentrationsbesvær, tinnitus, sitren, rastløshed, uro, søvnbesvær, adfærdsproblemer og for tidlig demens.
Seriøs og tungtvejende forskning har påvist, at det aktuelle strålingsniveau, som vi alle påvirkes af fra trådløs teknologi som mobiltelefoner, Wi-Fi, babyalarmer, Ipad osv, kan føre til alvorlige helbredsskader i form af celle- og DNA-skader.

I øvrigt har en række lande fastsat lavere grænseværdier for mobilstråling end Danmark. Det gælder Belgien, Italien, Schweiz, Liechtenstein, Luxembourg, Rusland og Kina.
2015: Frankrig vedtager lov om at beskytte mod elektromagnetisk stråling.
Den 29. Januar 2015 vedtog det Franske Parlament en lov vedrørende elektromagnetisk stråling der bl.a. forbyder trådløst internet i børnehaver og vuggestuer. Der tages en række specielle hensyn til at reducere eksponeringen af børn og unge. Der forlanges også en undersøgelse af hvor mange borgere der allerede er blevet overfølsomme overfor strålingen. 
2014: Belgien indfører forbud mod salg af mobiltelefoner til børn under 7 år.
Den 1. marts 2014 trådte nye regler i kraft for salg af mobiltelefoner i Belgien. Det er nu forbudt at sælge og reklamere for mobiltelefoner specielt designet til små børn (under 7 år). 
2013: Frankrigs Sundheds Agentur opfordrer til reduceret eksponering for radiofrekvent stråling.
I en større offentlig bekendtgørelse den 15. oktober 2013 advarer ANSES, det franske agentur for Fødevarer, Miljø- og Arbejdsmedicin befolkningen og råder til, at man mindsker sin eksponering af stråling fra mobiltelefoner. 
Stor uafhængig forskerrapport dokumenterer skadevirkninger af trådløs stråling.
2012: Ruslands strålebeskyttelsesmyndighed fraråder trådløst internet i børnehaver og skoler: Se udmelding fra den russiske strålebeskyttelsesmyndighed. 
2012: Chile indfører en restriktiv lov i forhold til mobilmastestråling.
1) Den tilladte sendestyrke fra mobilmasterne reduceres kraftigt. 2) Teleselskaberne skal så vidt muligt dele mobilmaster (derved fjernes unødvendig stråling, idet masternes antal reduceres). 3) Borgere får indflydelse i forhold til placering af mobilmaster. 4) Der bliver taget hensyn til den devaluering af boligers og områder værdi der sker, når en mobilmast sættes op. Ejere af ejendomme og lokalområder kan få mulighed for at få økonomisk kompensation fra teleselskaberne - også for eksisterende mobilmaster. 5) Der kan tages beskyttende hensyn, dvs. regulering af mobilmasterne, specielt i forhold til områder, hvor der er mange mobilmaster.
2012: Indien sænker den maksimalt tilladte stråling fra mobilmaster til 1/10 
2012: Schweizisk myndighed advarer om sundehdsrisici ved mobilstråling
2011: Ruslands strålebeskyttelsesmyndighed fraråder børn, unges og gravides brug af mobiltelefon: Resolution om børn, teenagere og mobilstråling fra russisk strålingsmyndighed 2011.
2011: Italiens sundhedsmyndighed råder til, at forsigtighedsprincippet gøres gældende og at børn kun bruger mobiltelefon, hvis det er virkelig nødvendigt.
2011: Canadas sundhedsmyndighed råder til, at børn under 18 år begrænser mobiltelefonsamtaler, fordi børn er mere sårbare for skadevirkninger.
2011: Englands sundhedsmyndighed råder til, at børn og unge under 16 år kun bruger mobiltelefoner, hvis det er højst nødvendigt.
2011: Ruslands øverste strålingsmyndighed oplyser, at børn og teenagere er mere sårbare overfor skadevirkninger af mobilstråling og at deres brug af mobiltelefon bør begrænses.
2010: Frankrig forbyder ved lov mobiltelefoner i landets skoler (grund- og mellemskole).
2010: Israels myndigheder fraråder brug af trådløse fastnettelefoner.
2010: Australiens myndigheder råder til, at børn kun bruger mobiltelefoner til SMS.
2009: Finlands strålingsmyndighed råder til at børns brug af mobiltelefoner begrænses. 
2008: Russisk strålingsmyndighed advarer om at børn tager mere skade end voksne af mobilstråling 2008
2008: Indiens ministerium for telekommunikation råder til, at børn under 16 år ikke bruger mobiltelefon.
2008: Ruslands øverste strålingsmyndighed fraråder, at børn under 18 år samt gravide taler i mobiltelefon.
2008: Israels sundhedsmyndigheder råd til at børns brug af mobiltelefoner begrænses. 
2007: Tyske myndigheder fraråder brug af trådløse fastnettelefoner og trådløse internetroutere (WiFi).
2007: Taiwan fjerner alle mobilmaster på eller i nærheden af skoler.
2005: Schweizisk myndighed informerer borgerne om sundhedsrisici ved mobilstråling og oplyser om mulighederne for at begrænse eksponeringerne.

.
En tilbagemelding om jeres trådløse politik ville være dejligt. 
Hvis I ønsker mere viden og oplysning, evt. et oplæg til en samfundstime så kontakt Melanietinka@gmail.com 
Så vil der være mulighed for at få en kyndig fortæller ud på skolen.

Venligst

Melanie Tinka 
Vibeke Sørensen 
Dorte Skovbo Heuser
Birgitt Bruem
Berith Zenia Fagergaard 
Adriana Dominguez 
John Esbern Krøll
Smillah sølvå
Lene Bang
Henrik Andreas Bøggild

Ingrid-marie Waywadt 
Thomas Madsen 
Tove Nyholm Bager
Tine Mansfield
Gitte Lind
Chanette Bonet 
Ursula Fredlund Skøtt Sørensen 
Line Merata Petersen
Else Marian Sørensen 
Charlotte Nordlund

Anne Grethe Hansen 
Ciwan Toros 
Line Grønqvist
Henning k. Thomsen 
Marlene Lyck Ankersen 
Jannie Koustrup stensgård
Marlene Roager 
Connie Bustofte Bitsakos
Helle-britt Schackinger
Marta L. B. Pedersen

Vesla Obradovic
Berith Møller
Louisa-marie Risegaard
Anni Behrens
Sune Sejer
Les Klarskov pilak
Heidie Annet Jørgensen 
Maria Keil
Gabriellla Addington 
Jonas Madvig

Daniel Heitmann Lous 
Soffie schanne methe Mogensen 
Birgitte s-j
Pia Anderson
Chanette Bonet
Ole Brødholt 
Minna Holmgaard
Ruben ageriis
Maj Rasten 
Tanja Maj Holm

Vilja Iris granau pedersen
Sussi Juhl Hansen 
Birgitte Breum 
Mads palsvig 
Johnny Boye frendoe 
Richard Schumann
Bo Jessen
Mette Sander Almkilde
Henrik Nyholm 
Ghita Ottosen

Fiona Andersen
Vibeke kunkel
Dan Johannesson
Marianne Scheel Wammen
Henrik wammen
Ruth kirsten
Louise saltau 
Maria Kamma Jensen
Bonnie Røgen
Connie Høeg

Carina Maria Stuhr 
Kasper Ovesen
Maria volovick
Ole Pedersen
Stina bargmann Toft 
Anne Toxværd 
Christian Christiansen 
Oliver Noel Sander Klitgaard 
Bolette Gaia havlys
Jeanette Pedersen

David Andersen 
Coco verkade 
Hanne Nielsen 
Gregers Petersen
Christian nordqvist
Lis kroghsbo 
Christina Jørgensen
Camilla lang 
Carina spang Olesen
Leander Esben vinmans

Kim Henriksen
Lene porsby Lytzen 
Kris Ryom
Suzaan solbjørk ellienora Søndergaard 
Natalie Angelina Hope Nielsen 
Sandra Friis
Rikke Hauge 
Vesna Obradovic 
Sune Sejer 
Aniella Flensted

Johnny Boye frendoe 
Karina Siegenfeldt Nissen 
Majbritt engkær
Christian Munch Risgaard
Helene Thing
Kim Daugaard 
Gert Mani Ilum 
Ina Liliendal vinge Laursen 
Gitte Siff 
Ida Veinholt

Mune Ditte Lawaetz Veilberg 
Sannie Solberg Mogensen 
Mona Haugland
Sine Olsen
Chrustina sneholt Refn 
Ruth Juul Thomsen 
Karina Krohn Jensen
Gunhild Haigreaves 
Jeppe Jepsen
Christina Børresen

Rose Svastha 
Britt vallin Stjernholm 
Maria Ania Abramoeicz
Claus Jungløv Espersen
Agnethe Dujo Baltzersen
Helle F C Vestergaard
Julie schlechter 
Wivi Holmen
Steen Okholm 
Meick løvendal

Aksel Strandgaard
Tina Olsen 
Allan Bjørk Pedersen 
Lilian Hansen 
Henrik Holm 
Chanette Hoffmann Ringgaard 
Alex Ringgaard Christiansen 
Kit Hahn
Pan winther
Flemming Lynge

Vita Duus 
Karen Bjerre 
Marc guldbæk Poulsen 
Jane Faurby Stengaard 
Lykke conjadia thorup-hansen
Stine B Dokkedahl 
Charlotte Olsen
Lone Frejlev
Hanne Blaxkjær Jensen
Henriette Juul

Peter Hansen 
Elsebet Hansen 
Daniella Flensted 
Dorthe Guldfeldt
Ida Ambrose
Karins Vesterlund Larsen 
Anne vind Andersen 
Johanna Josephine 
Helle skorstengaard 
Jette Nilsson

Peter Just
Catarina Cifuentes 
Henry Vogel 
Helle-britt Schackinger 
Karina marie Olsen 
Helene Vilder Miljø
Mariann Vilstrup 
Lone kristensen
Helle Olesen
Jonna Tanggaard Tønning

Morten Bomholt
Birthe Bergen
Janne Brønnum Roccato
Helle Hjort 
Gienger Møller 
Beate Poulsen 
Janne Toft-lind 
Ulf Bybjerg
Simone Rønne 
Eva Vogelius

Zandra Jensen 
ALIS Klitgaard 
Katja Meyendorff 
Eva TyBirk
Ruth Kirsten 
Flemming Hjorth
Annicetthe søvndahl
Linda Nielsen 
Michael Hansen 
Pernille Nielsen

Katarina Hollbrink
Adam Lindsberg
Susanne Galsgaard 
Camilla Marie Surland
Irene Kurtzweil
Sara Una Toft 
Catarina Cifuentes Vehl
Joan Haugaard Jensen 
Ralf Haugaard Jensen 
Patrick Haugaard Jensen

Stephan Haugaard Jensen 
Kirsten Maise 
Ingrid Rom
Henriette Skov
Inex Rix
Goye Gotfredsen 
Mette Koch 
Else Ruhe Ludvigsen
Anette keil
Birgitte susgaard

Jack Lumber
Lone Nielsen
Marianne Elsass
Julie wriedt Bjerre 
Lotte Eline Schall Vejen 
Elina Ochoa 
Gitte Bunger
Anne Risum stockmmar 
Marie Mamonia
Marlene Reimer Pedersen

Merete Bundgaard 
Sandra Petersen 
Linda Monrad 
Steen Okholm
Hanne Lisa sampson 
Rita levorsen 
Sussan Madsen 
Nomi Pernille Bruun 
Kim Back
Maria Christoffersen

Christian Glebe-Møller 
Diana Helena Skovgaard 
Dorte Smidth 
Christina sneholt Refn
Mischa Blom Elo
Winnie Eldrup 
Allison Evah mariell Nielsen 
Inex Rix 
Vimala Vibeche Hansen 
Henkrik høj Madsen

Solvej Stell
Leda Grace Rasmussen 
Ida Gabriella Banck
Marianne Asbo Nielsen 
Maria Christoffersen 
Mellannie Bello Olsen 
Dorte Skovbo Heuser 
Winnie Eldrup 
Nicole Lykke
Eva Feen

Susan Gradman
Oliver silverhøj 
Susanne kragskov 
Leda Grace Rasmussen 
Lilian Vita Frederiksen 
Vibeke Pristed
Natascha liv sommer Larsen 
Leif Frederiksen 
Jette Nilsson

Anja Kofoed 
Eva Bertelsen 
Gro kjemstrup Melchiorsen
Lene Eiv
Ronnie Bukholt 
Jesper Antonsen
Christina Kjærgaard Jørgensen 
Kenneth Petersen
Steffen Aas Petersen 
Trine Wirenfeldt Laursen

Jacob Vorre
Ann Blak
Joy Lise Blak 
Jamie Loui Blak
Esther Drewsen 
Signe Bredsdorff-Larsen
Kirsten Brocks
Rita Levorsen
Anette Dahl
Mathias Brodka

Katharina Dahl 
Jonas Dahl
Birte Nielsen
Tine MansField 
Camilla Marie surland 
Gert Lassen 
Michael Thomsen
Jethe Jensen
Freya Rose 
TinaMarie Dyssegaard

Peter Jensen 
Thor Nielsen

Støt også meget gerne denne LANDSINDSAMLING IMOD 5G, hvor vi sagsøger staten. Læs mere her:

 
Her ser i et billede af advokat Christian Jensen, som står for sagsanlægget:
Hmmm....men 5G som er 100 gange stærkere, det er der ingen fare ved?
HVOR MEGET FYLDER DE KR 80 MILLIARDER SOM BANKERNE HVERT ÅR ØGER PENGEMÆNGDEN MED OG ALLOKERER TIL EJENDOMSSPEKULANTER, SOM OPKØBER PRESTIGEEJENDOMME I kØBENHAVN OG ÅRHUS?

SVAR:
8 LASTBILER MED ANHÆNGER STABLET MED KR 100 SEDLER FRA TOP TIL BUND!
(SE BILLEDET NEDENFOR)

ALLOKERER DEM TIL MILLIARDÆRER SOM KØBER EJENDOMME AF ANDRE MILLIARDÆRER.


 
SVAR: D
Vi vinder den her! Og det er vi vitterligt også nødt til!
YouTube
Facebook
Website
Instagram
Twitter
Liste over tidligere nyhedsbreve:

https://us14.campaign-archive.com/home/?u=ff08c8cc60bdb4f39c3b976fe&id=1500c45123
Copyright © *2019* *madspalsvig*, All rights reserved.

Our mailing address is:
*info@jfk21.dk*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.